Christian Dahl Melchiorsen. Foto: Christoffer Sandager
Underdirektør i Byg-enheden Christian Dahl Melchiorsen, Tivoli. Foto: Christoffer Sandager

Tivoli ansætter igen underdirektør i byggeafdeling – står over for store projekter

Christian Dahl Melchiorsen er netop tiltrådt som underdirektør i Tivoli-enheden Byg. Byg varetager store bygge- og anlægsprojekter som for eksempel færdiggørelsen af Tivoli Huset, H.C. Andersen Hotellet og større forlystelser som Mælkevejen.

37-årige Christian Dahl Melchiorsen er ingeniør og har beskæftiget sig med byggeri de seneste 12 år – senest som direktør i Middelgrundsfonden, hvor han som idémand og ildsjæl har stået i spidsen for transformationen af det gamle søfort Middelgrundsfortet til ungdomsø.

Forgænger tiltrådte 1. juni
Han erstatter Rikke Lindberg på posten, der ’har valgt at søge nye udfordringer’. Hun tiltrådte 1. juni.

– Jeg er både stolt og ydmyg over jobbet i en udefra set spændende og dynamisk organisation og i den grad for at få ansvaret for en så særlig og spektakulær bygningsmasse, som har til formål at glæde såvel danskere og turister i København. Jeg elsker udfordringer og glæder mig til at komme i gang med de mange spændende af slagsen, som Tivoli kan byde på, siger Christian Dahl Melchiorsen.

Adm. direktør for Tivoli, Lars Liebst, er naturligvis glad for den nye underdirektør i enheden Byg.

– Med Christian Dahl Melchiorsen har vi fået en underdirektør med masser af god erfaring fra tidligere projekter. Der er ingen tvivl om, at Christian med sit store, faglige drive, overblik og ledelseserfaring vil sætte ekstra fart på vores mange kommende projekter, herunder Tivoli Huset og H.C. Andersen Hotellet, siger Lars Liebst.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder