Estate Media –

Nyheder – Danmark

Tivoli Hjørnet.

Efter 14 år: Tivoli åbner foodcourt mod Hovedbanegården til 3-cifret millionbeløb

Det tegner spændende det koncept som Copenhagen Windows i samarbejde med Tivoli kunne vise frem for pressen i denne uge. Efter et langt tilløb på 14 år står det nye 6.000 kvm. store Tivoli Hjørnet nu klar med 15 nye madboder, 2 nye restauranter, café, designbutik og nye værelser på Nimb Hotel.

Kamilla Sevel

fredag 10. november 2017 1:13

Tivoli Hjørnet er Tivolis største enkeltstående investering nogensinde; der er tale om et trecifret millionbyggeri, som der er store forventninger til. Den nydesignede bygning giver det travle hjørne en anden karakter og skaber et byrum, der er værd at tage ophold i. Med de forretninger, der åbner i bygningen, kommer stærke mærkevarer og nye madkoncepter til bydelen, ligesom Tivoli viser en ny side af sig selv med Tivoli Food Halls hurtige kvalitetsmad fra nogle af byens bedste spisesteder. Sidst men ikke mindst vil de 21 nye Nimb-værelser forbedre Nimb Hotels muligheder for at imødekomme den internationale efterspørgsel på hotelværelser i luksussegmentet.

En af de spektakulære ting ved den nye bygning er, at den har helt forskellige facader til henholdsvis gaden og ind mod Tivoli.  På den måde bugter glasfacaden sig ind mod Axeltorv, mens en træfacade på bagsiden byder de besøgende i Tivoli velkommen.

Tivoli Hjørnet kan benyttes af gæster i Tivoli såvel som folk udefra.

I stueetagen på det travle hjørne af Bernstorffsgade og Vesterbrogade rykker Skandinaviens største kaffekæde, Espresso House, ind. Kæden er Nordens førende og hurtigst voksende coffee shop-kæde med over 300 caféer fordelt i fire lande. Caféen i Tivoli Hjørnet bliver én af kaffekædens største forretninger. Illums Bolighus er en pioner blandt danske designforretninger. I flere år har de haft butik i Tivoli, og får nu en 200 kvm. ny butik i Tivoli Hjørnet op mod Nimb. Illums Bolighus har 12 forretninger i Nordeuropa.

– Vi har i mange år arbejdet med at udvikle helårsaktiviteter i Tivoli. Med Tivoli Hjørnet har vi revitaliseret Tivoli og området ved Bernstorffsgade ved at forene Tivoli og byen på en helt ny  måde, siger Lars Liebst. Med Tivoli Hjørnet har vi været så privilegerede at komme tæt på dette usædvanlige sted, Tivoli, og blive en del af det seneste kapitel af Havens lange historie. Det er vores håb, at den nye bygning her i de historiske omgivelser vil vise sig at fungere harmonisk med kommende tiders uvægerlige forandringer. Midt i en by, der præges af hverdagens realiteter og praktik, er Tivoli et sted, der inviterer til at drømme. Vi håber, at denne nye bygning med tiden finder sin plads i den fælles fantasi, der gennem så mange år har rummet Tivolis livlige, spraglede natur.

Adm. direktør Lars Liebst introducerer den nye del af Tivoli.

Tivoli Food Hall bliver en vigtig del af Tivoli Hjørnet, og består af madstader placeret i et fælles spiseområde. Der sælges retter til at spise på stedet, tage med ud i Tivoli eller tage med hjem. Tivoli Food Hall får siddepladser både inde, på en stor terrasse ind mod Tivoli og på det nye syv meter brede fortov ud mod byen og Bernstorffsgades pulveriserende liv.

Lejerporteføljen rummer et nyt navn i Danmark, Zócalo, og en række kendte navne, der har været en del af Københavns nye, gastronomiske profil i et stykke tid. Nogle af disse har nye koncepter med ind i Tivoli Food Hall, mens andre serverer den mad og drikke, der har skabt deres gode ry. Udvalget er varieret, med såvel varm og kold mad, mad fra forskellige lande og regioner, sødt og salt.

Dem kan man møde i Tivoli Food Hall:

 • BobbaBella er Kadeaus bud på en bornholmsk grillbar
 • Brødflov byder på friskbagte brød og kager af økologiske mel
 • Chicks by Chicks snurrer økologiske kyllinger i deres rotisserie
 • Cock’s & Cows serverer kvalitetsburgere og cocktails til enhver smag
 • Gló tilbyder salater og retter med fokus på det grønne og økologiske
 • Gorm’s bager sprøde pizzaer med kvalitetsfyld
 • Tapa del Toro serverer et stort udvalg af tapas og sherry
 • Hallernes Smørrebrød laver smørrebrød efter de klassiske forskrifter
 • Kung Fu Street Food omfavner det asiatiske køkken med blandt andet ramen og bao
 • Le Petit Vinbarsørger for bistrostemning med gode drikkevarer og klassiske franske serveringer
 • Letz Sushi laver sushi af certificeret fisk og økologiske ris
 • Retreat serverer “real food fast”
 • Riccos brygger kvalitetskaffe i sine hyggelige omgivelser
 • The Bird & Kissmeyer gør sig i gin & tonic, gourmet-toast og håndbrygget øl
 • Zócalo fra Stockholm åbner nu i København med meximad med fokus på sundhed og rene råvarer

 

 

Kommentarer

Seneste nyt

Ejendomspriserne 2020: Se de nominerede og stem på dine kandidater

Ejendomsprisen / torsdag 9. juli 2020

Pensam køber knap 10.000 kvm boliger i Aarhus-centrum af NRE-konsortium

Pluss, Aarhus, Bolig, Investering, Transaktioner / torsdag 9. juli 2020

Aberdeen overtager 23.000 kvm stort boligprojekt i Aarhus

Aarhus, Bolig, Byggeri, Investering / torsdag 9. juli 2020

Bygger 120 boliger med en projektværdi på 350 millioner kr.

Pluss, Bolig, Investering / torsdag 9. juli 2020

Aarsleff ændrer i direktionen – direktør stopper øjeblikkeligt

Entreprenører, Virksomheder og mennesker / torsdag 9. juli 2020

Vinder huslejesag over Københavns Universitet: – En ulykkelig sag for begge parter

København / torsdag 9. juli 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 13. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervs- og boligmarkedet i Roskilde

- investering og udvikling mod 2021

Torsdag den 20. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervslejeloven

- nyeste afgørelser og praksis

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland