Nicolai Irminger Axholm
Nicolai Irminger Axholm. Foto: By & Havn

By & Havns udlejningschef siger op efter ny udlejningsstrategi

By & Havns udlejningschef, Nicolai Irminger Axholm, har opsagt sin stilling, fordi bestyrelsen netop har vedtaget en ny udlejningsstrategi. Den nye udlejningsstrategi har mere fokus på udlejningsforretningen og en ny organisering, som Nicolai Irminger Axholm ikke har kunnet se sig selv i og derfor søger han nye udfordringer.

Nicolai Irminger Axholm fratræder med udgangen af november.

Direktør for Ejendomme og Byliv i By & Havn, Henrik Steenstrup, vil fremover varetage den direkte daglige ledelse af Udlejning & Ejendomme.

Henrik Steenstrup, tidligere vicedirektør i Nordea Ejendomme, tiltrådte for nylig i By & Havn, hvor han som direktør for Ejendomme og Byliv har fået det strategiske og kommercielle ledelsesansvar for tre forretningsområder – Udlejning & Ejendomme, Parkering og Byliv & Byrum.

Udviklingsselskabet By & Havn ejes 95 procent af Københavns Kommune og 5 procent af Staten. Selskabet udvikler nye områder i København og driver Københavns Havn.

Læs også By & Havn henter Henrik Steenstrup til nyoprettet direktørstilling

Læs også By & Havn mister udviklings- og salgsdirektør

Læs også By & Havn forventer yderligere fremgang efter stærkt halvårsregnskab (+)

Læs også By & Havn fordobler halvårsresultat til 419 millioner kr. og venter milliardsalg i 2019

Læs også By & Havn henter Henrik Steenstrup til nyoprettet direktørstilling

Læs navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder