Michael Soetmann. Foto: By & Havn
Michael Soetmann. Foto: By & Havn

By & Havn mister udviklings- og salgsdirektør

By & Havn mister en af sine allermest erfarne kræfter efter sommeren 2020, hvor udviklings- og salgsdirektør Michael Soetmann stopper for at gå på pension. Processen for at finde en ny udviklings- og salgsdirektør sættes i gang med det samme.

Michael Soetmann har været ansat i By & Havn siden 2007. Først som økonomidirektør, siden som udviklingsdirektør og i de seneste år som udviklings- og salgsdirektør. Før det var han direktør i Ørestadsselskabet og vicedirektør i Københavns Havn. Det er derfor en meget erfaren salgs- og udviklingsdirektør, der har bedt om sin fratrædelse, fremhæver adm. direktør i By & Havn, Anne Skovbro, der ærgrer sig over beslutningen, men har fuld forståelse for den.

– Med Michael Soetmanns ønske om at fratræde mister vi en helt unik medarbejder i By & Havn, som ikke bare kan historikken for selskabets salgs- og udviklingsprocesser, men som samtidig er utroligt operativ og har haft afgørende betydning for By & Havns succes fra dets begyndelse. Jeg er glad for, at Michael bliver hos os til efter sommeren 2020, så vi i ro og mag kan finde hans afløser og har tid til at sikre en god overlevering til en ny udviklings- og salgsdirektør, siger Anne Skovbro.

By & Havn er i gang med med forarbejdet til Lynetteholm og de to udviklingsområder Stejlepladsen og Vejlandskvarteret. Michael Soetmann kommer til at bruge sin resterende tid i selskabet på at sikre en god proces for områderne og sikre en god overlevering til hans afløser.

Michael Soetmann: Stort vemod 
Hovedpersonen – Michael Soetmann – siger om sin beslutning:

– Det er med stort vemod, at jeg tager afsked med By & Havn. By & Havn har hele tiden været et selskab på vej fremad, og jeg er sikker på, at denne kurs vil fortsætte. Jeg har været med til mange spændende projekter i alle vores udviklingsområder gennem årene. Og jeg glæder mig til at betragte det hele som en vanlig besøgende.

Michael Soetmann fortsætter på fuld tid som udviklings- og salgsdirektør indtil den 1. marts 2020. Herefter på deltid frem til udgangen af august 2020.

Udviklingsselskabet By & Havn ejes 95 procent af Københavns Kommune og 5 procent af Staten. By & Havn udvikler nye områder i København og driver Københavns Havn.

Læs også By & Havn forventer yderligere fremgang efter stærkt halvårsregnskab (+)

Læs også By & Havn fordobler halvårsresultat til 419 millioner kr. og venter milliardsalg i 2019

Læs også By & Havn henter Henrik Steenstrup til nyoprettet direktørstilling

Læs også KPC køber to grunde og bygger 8.000 kvm flerbrugerhus i Københavns Nordhavn

Læs også Agat Ejendomme, By & Havn og Capman vil sælge tilsammen over 45.000 kvm (+)

Læs navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder