Claus Schovgaard Rasmussen
Claus Schovgaard Rasmussen

Casa henter Claus Schovgaard Rasmussen tilbage fra AG Gruppen

Claus Schovgaard Rasmussen vender tilbage til udviklings- og entreprenørselskabet Casa som ny projektudviklingschef den 1. november.

Claus Schovgaard Rasmussen har i flere år været senior developer i Casa med afdeling i Horsens og København, inden han blev projektudviklingschef i AG Gruppen – tidligere Arkitektgruppen – i begyndelsen af 2018. Nu vender han tilbage for at styre udviklingen af Casa-projekter, primært i det jyske.

– Jeg har altid syntes, at Casa er en fantastisk virksomhed. Her er meget højt til loftet, og du kan bruge dine kompetencer fuldt ud. Her er en virkelig god stemning. Jeg føler det lidt, som om jeg kommer tilbage til familien, siger Claus Schovgaard Rasmussen.

Han startede sin karriere i den finansielle sektor, før han besluttede sig for at blive ejendomsmægler. Efter nogle år hos EDC Mæglerne og Eriksen Erhverv kom han til NCC’ udviklingsafdeling i 2001, hvor han fandt passionen for at udvikle ejendomme. Efter nogle år som ejendomschef i Nordicom kom han til Casa i 2011.

Den 11. i rækken af tidligere medarbejdere
I jobbet som projektudviklingschef skal Claus Schovgaard Rasmussen drive eksisterende projekter, styrke relationerne til samarbejdspartnerne og udvikle nye projekter til Casa. De seneste 12 måneder er koncernen vokset med 50 medarbejdere, heraf en del tidligere medarbejdere. Når Claus Schovgaard Rasmussen begynder, bliver han den 11. i rækken af tidligere medarbejdere, der vender hjem til Casa-koncernen.

– Claus Schovgaard Rasmussen har været en virkelig god mand for Casa, så vi er enormt glade for, at han vender tilbage til os, siger direktør for Udvikling i Casa, Henrik Hansen.

Læs også Nrep og Casa går sammen i nyt selskab – skal bygge over 2.000 huse til over 3 mia. kr.

Læs også Torben Modvig overtager rekordstor Casa-ordrebog på 3,5 milliarder kr.

Seneste navnenyheder

Disse er valgt til Realdanias repræsentantskab i Valggruppen for erhverv (+)

Kirsten Anker Sørensen ny skandinavisk koncernchef i Link Arkitektur

Partner og ejendomsadvokat i Horten bliver juridisk direktør i Innovater (+)

Byens Ejendom er atter gået konkurs

Anne Crone i spidsen for Danboligs nye boligbutikker i hovedstaden – skifter fra Home

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder