Illustration: Plushusene

Nrep og Casa går sammen i nyt selskab – skal bygge over 2.000 huse til over 3 milliarder kr.

Et nyt selskab med navnet Plushusene skal i de kommende år bygge nye bofællesskaber over hele landet, skriver Dagbladet Børsen.

Bag Plushusene står Casa Group og Nrep, som hver ejer 50 procent af selskabet.

Plushusene vil bygge boligfællesskaber i områder med god infrastruktur, hvor ældre og børnefamilier får let adgang til butikker og transport. Det gælder blandt andet udviklingsområdet Nærheden i Høje-Taastrup Kommune, hvor Plushusene allerede bygger.

Også Ballerup, Aarhus og Nordjylland er områder, hvor der er sikret rådighed og byggegrunde – og der er forhandlinger om opkøb flere andre steder.

Fuldt udviklet vil Plushusene have minimum 10 lokationer med et mål om i alt mindst 2.000 boliger.

– Det er Danmarks største boligfællesskabskoncept, der er på vej. Selskabet er stiftet med en egenkapital på 700 millioner kr., og der arbejdes med planer for en udvikling på i alt 3 milliarder kr., siger adm. direktør Martin Kring, Plushusene, til Børsen.

Konceptet går ud på at opbygge et fællesskab med moderne huse og fællesområder, delebiler og forskellige muligheder for at tilkøbe service – for eksempel rengøring.

Læs også Derfor siger Nrep ja til at satse milliarder på seniorboliger (+)

Læs også Nrep køber 50 procent af Tetris

Læs også Rasmus Friis: Det er en fremtidssikring af Tetris (+)

Læs også Nrep udnævner ny partner som første dansker siden 2014 (+)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder