Fra venstre: Emil Helmsøe-Zinck, Muhamed Jamil Eid og Rune Vølund. Foto: Colliers
Fra venstre: Emil Helmsøe-Zinck, Muhamed Jamil Eid og Rune Vølund. Foto: Colliers

Colliers forfremmer tre i vurderings- og rådgivningsteam på 30 mand

Erhvervsmægler- og rådgivningsvirksomheden Colliers har for at styrke sin positionen som førende rådgiver på markedet for erhvervs- og investeringsejendomme foretaget tre udnævnelser.

Emil Helmsøe-Zinck er udnævnt til Head of Valuation & Advisory i København og samtidig forfremmet til Director. Emil Helmsøe-Zinck, som er uddannet cand.polit., har været ansat i Colliers siden 2015.

Samtidig er Manager Muhamed Jamil Eid udnævnt til stedfortræder for Emil Helmsøe-Zinck. Muhamed Jamil Eid, som er uddannet cand.oecon., har ligeledes været en del af Colliers siden 2015.

Derudover styrker Colliers afdelingens researchfunktion. Rune Vølund, som er uddannet ph.d. i mikroøkonomi, er derfor udpeget til Head of Research. Han får med reference til Emil Helmsøe-Zinck det daglige ansvar for virksomhedens researchfunktion, herunder markedsanalyser og -rapporter.

Colliers Valuation & Advisory-team er et specialistteam, der beskæftiger sig med analyser, rådgivning og vurderinger af erhvervs- og investeringsejendomme. Samlet set har Colliers i alt 30 medarbejdere i dette team, 20 i København og 10 i Aarhus.

Seneste navnenyheder:

By & Havn henter Henrik Steenstrup til nyoprettet direktørstilling

Direktør for stort alment boligselskab i Nordsjælland fritstillet

Charlotte Sthaalros skifter til Ikea og bliver ansvarlig for ejendomsudvikling (+)

ELF Development finder ny CFO hos Goldschmidt

Mikkel Søby, Henrik Svane og Jonas Malberg overtager Home Erhverv Aarhus

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder