Kristian Hare
Kristian Hare

Elf finder ny CFO hos Goldschmidt

Ejendomsudviklingsselskabet Elf Development har per 1. december ansat Kristian Hare som ny CFO.

Han er erfaren inden for finansiering og investering, de seneste 12 år har han været ansat hos M. Goldschmidt Holding, heraf 10 år som CFO, og før det 14 år i Danske Bank.

Kristian Hare skal styrke Elf Developments finansielle performance og vækst.

– Elf er inde i en positiv udvikling, men der er risiko for, at markedet kommer under pres fra aftagende makroøkonomisk vækst og regulering. Kristian Hare skal med sit indgående kendskab til likviditetsstyring, belåning og IT holde et skarpt øje med virksomhedens forretningsmæssige ydeevne, også i et nedadgående marked. Vi har brug for en profil, der, udover en god forretningsforståelse, evner at skabe resultater og finansiel gennemsigtighed via digitale værktøjer – og det kan Kristian, siger adm. direktør og ejer Ludvig Find, Elf Development.

Kristian Hare afløser Jan Aarestrup som selskabets CFO. Jan Aarestrup, der skal være finansdirektør i Casa, fratræder 30. november.

Læs mere i Casa henter ny CFO i Elf Development

– Efter to gode år med Jan Aarestrup i rollen som forandringsledende CFO er tiden nu inde til at skifte fokus. Jan har løftet vores interne processer og rapportering op på niveau med de store børsnoterede, europæiske udviklere. Med det fundament kan vi lægge flere kræfter i likviditetsstyring, digitalisering og driftseffektivisering, og vi tror på, at Kristian Hare er den helt rigtige person til at lede og udvikle dette område yderligere – i takt med at vi går ind i næste vækstfase, siger Ludvig Find.

Elf Development A/S landede i 2018 et resultat før skat på 221 millioner kr. ud af en nettoomsætning på 421 millioner – altså en indtjeningsgrad på mere end 50 procent. I 2017 blev det til 272 millioner kr. ud af 863 millioner.

Elf Development havde per 31. december 2018 en egenkapital på 634 millioner kr. mod 462 millioner på samme tidspunkt året før.

Balancesummen udgjorde ultimo 2018 2.145 millioner kr. mod 1.625 millioner året før.

Elf Development er familieejet af Ludvig Find og Andreea Kaiser, hvor Andreea Kaiser er både bestyrelsesformand og CIO i projektudviklingsselskabet med adresse i Hellerup.

Læs mere i Elf Development får overskud på 221 millioner kr. (+)

Fakta: Elf Development

Elf Development er et privatejet ejendomsudviklingsselskab med ekspertise i større udviklingsprojekter i byområder, udvikling af lokalplaner samt udvikling af eksisterende ejendomme. Selskabets to hovedforretningsområder er udvikling og administration af egen investeringsportefølje af ejendomme og udvikling af ejendomsprojekter. Udviklingsprojekterne er primært boliger, som enten sælges til privatpersoner som nøglefærdige boligejendomme, til professionelle investorer eller til egen portefølje.

Seneste navnenyheder:

Mikkel Søby, Henrik Svane og Jonas Malberg overtager Home Erhverv Aarhus

Kristian Baatrup: Jeg har ikke misligholdt min kontrakt

Bo Asplund udnævnt til partner i rekrutteringsbureau

Kristian Baatrup fratræder øjeblikkeligt

Klaus Kaae stopper som leder af NCC’ store forretningsområde Building Nordics

Læs mange flere navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder