Foto: Newsec

Ejendomstorvet henter ny direktør fra Coloplast

Til efteråret tiltræder Jakob Wegener som direktør for erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk. Dermed overtager han stillingen efter Simon Birch Skou, der stopper 30. august for at fortsætte sin karriere i den globale fintechvirksomhed Cardlay.

Jakob Wegener er headhuntet fra en stilling som Global Head of Media Activation i Coloplast og Managing Director hos GroupM Connect. Inden sin karriere i mediebureauverdenen arbejdede Jakob Wegener i 2008 for Google Danmark som Industry Analyst. Jakob Wegener er uddannet fra London inden for kreativ produktion i 2001, som siden er suppleret med HD fra CBS og studier på ITU.

Jakob Wegener. Foto: Privat

– Med Jakob Wegener får vi både en erfaren leder og en direktør, der har dyb indsigt i og stor erfaring med generel søge adfærd og hele det digitale univers, der i høj grad også kommer til at præge ejendomsbranchen i fremtiden. Derudover har han stor erfaring med både søgemaskineoptimering og annoncering, hvilket er vigtige elementer i Ejendomstorvets fundament. I bestyrelsen er vi overbeviste om, at Jakob Wegener har den rette profil til at løfte Ejendomstorvet til næste niveau, siger bestyrelsesformand Mikkel Søby, Ejendomstorvet.dk, der er landets førende erhvervsportal for erhvervslokaler og investeringsejendomme.

Bestyrelsesformanden takker Simon Birch Skou for tre år som direktør for Ejendomstorvet.dk, som er ejet af landets erhvervsmæglere.

– Simon Birch Skou har været med til at bygge Ejendomstorvet op til en succesfuld forretning, skabt en organisation og stået i spidsen for den revitaliseringsproces, herunder blandt andet navneskiftet fra Oline.dk, der for alvor har skabt succes for portalen, siger Mikkel Søby.

Jakob Wegener er endnu ikke startet, men han deltager på Ejendomsdagene 2019, der begynder i dag, torsdag, og hvor det er muligt at hilse på ham for første gang i branchesammenhæng.

Læs mere i Ny direktør for Ejendomstorvet: Vi skal være endnu stærkere

Læs også Berlingske skal skaffe Ejendomstorvet.dk flere kunder gennem strategisk samarbejde

Seneste navnenyheder:

Rambøll finder ny global direktør for byggeri

Colliers styrker byudviklingsafdeling

Agat ændrer i organisationen

Ny direktør hos Maycon i Næstved

Alma Property Partners åbner kontor i Danmark med ny landechef

Læs flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder