5.000 kvm kontorbygning i Nordhavn næsten fuldt udlejet

Kontorejendommen Lautrupsgade 7 ligger i første række til Kalkbrænderihavnen og har gennemgået en større udvikling de seneste år. Nu er de 5.000 kvm næsten fuldt udlejet. Blot et mindre lejemål på 214 kvm er ledigt og klar til indflytning.

Tiltagene for at få udlejningen til at lykkes gennem at skabe et mere fleksibelt og imødekommende kontorhus omfatter blandt andet et mødecenter, kontorhotel og frokostrestaurant med terrasser ud mod vandet, et stort atrium med lysindfald og en fælles reception, som servicerer lejerne. Aberdeen Standard Investments ejer ejendommen.

– Et af de tiltag som satte godt gang i udlejningerne var opdelingen af ejendommen i mindre kontorenheder. Det gjorde vi i samråd med erhvervsmæglerne Lintrup & Norgart, der har stået for kontorudlejningerne. Området har længe været præget af store tunge lejemål, men vi så et stigende behov for mindre enheder – og det har vi skabt, siger Henrik Kehlet, Deputy Fund Manager i Aberdeen Standard Investments.

Kontorhotellet har 14 kontorpladser, som lejes individuelt på dags- eller månedsbasis inkl. frokost og kaffe og med adgang til husets fælles faciliteter.

Alle kontoretagerne er lyse og har vandudsigt, og henover masterne kan man se det tidligere kraftværk Svanemølleværket, som forventes at komme til at danne ramme om Danmarks Tekniske Museum (DTM 4.0).

Lejerne i kontorbygningen er Morningstar, MSC Scandinavia Holding, Leo Fondet, Falcon Maritime, Cvation Audio Media, Cisco, Alliance Bernstein Triton, H + H International og Cvation.

Læs også Aberdeen køber 8.000 kvm logistikejendom i Taastrup

Læs også Store forventninger til nyt 65.000 kvm flerbrugerhus i Ørestad

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder