Per Aarsleff bag ny stor havneudvidelse

480.000 kvm nye havnearealer, 1000 meter ny kaj og 14 meters vanddybde skal løfte området ind i en ny æra med nye aktiviteter, forretningsmuligheder og arbejdspladser.

Hovedparten af havneudvidelsen, som forventes færdig i 3. kvartal af 2019, skal huse den amerikanske virksomhed Modern American Recycling Services. På et areal, der tæller 280.000 m2, etablerer virksomheden sit første europæiske ophugningsværft. Herfra skal den sikre bortskaffelse og genanvendelse af mere end 200 ton skrot fra skibe og boreplatforme årligt.

Det er totalentreprenør Per Aarsleff, der står bag etableringen af det 280.000 kvm store havneareal sammen med specialleverandøren Byggros.

– Vi er gået sammen med Byggros, som i alt har leveret en 70.000 kvm stor membran, der skal håndtere belastninger fra skrotningsarbejdet. Udlægning af membranen skal beskytte mod nedsivning af forurening, så jern og andre skadelige indholdsstoffer ikke siver ned i undergrunden, siger Cathrine Engstrøm, projektleder hos Per Aarsleff.

Læs også Frederikshavn Havn skal udvides for 552 millioner kr.

Læs også Arbejdet med Lynetteholmen kan gå i gang med valg af rådgivere

Læs også Pensiondanmark: Vi er komfortable med risikoen i ”Holmene”-projekt (+)

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder