Den Sønderjyske By på Frederiksberg. Foto: Rikke Have

Blackstone køber 360 North

Holdet på 360 North skal fremover arbejde direkte under kapitalfonden Blackstone, som har købt selskabet, der har hjulpet Blackstone ind på det danske ejendomsmarked med omfattende køb af ejendomsporteføljer.

Ifølge Berlingske Tidende skal 360 North-direktør Niels Jansson ikke længere være en del af den daglige ledelse og i stedet indgå som konsulent, men det er ikke noget som han vil be- eller afkræfte over for avisen.

– Dette opkøb er en naturlig udvikling af vores danske forretning. Vi er taknemmelige for Niels Jansson og 360 North-holdet, som har etableret og udviklet denne topklasse medarbejderstab, og vi vil fortsætte med at forbedre den nuværende performance ved at fortsætte med at have beboere og lokalsamfund i kernen af alt vi gør, siger James Seppala, der er direktør for Blackstones europæiske investeringer.

Den pressemeddelelse, som Blackstone har sendt ud om opkøbet, siger ikke noget om prisen for 360 North, men den går heller ikke i rette med den kritik, som er væltet ned over selskabet fra alle sider og senest er endt med en udmelding fra Københavns borgmester om, at der ikke skal være plads til virksomheder, der bruger forretningsmetoder som Blackstones og 360 Norths, i København.

– Vi vil fortsætte med at bruge vores kapital og skalerbarhed som ansvarlige og proaktive ejere ved at fortsætte med at levere den højeste kvalitet til beboerne og investere i lokalsamfundene og skabe jobs i København. Vi sigter mod at eje vores aktiver i årtier og vil fortsætte med at fokusere på renovationer og forbedre bæredygtigheden og samtidig tilføje flere enheder til at afhjælpe boligmanglen i København.

Læs også Blackstones opkøb på Frederiksberg sat på pause

Læs også Blackstone er “overrasket og skuffet” over anklager (+)

Læs også Heimstaden, Blackstone og Niam dominerende på dansk transaktionsmarked (+)

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder