Estate Media –

Nyheder – Danmark

Dem pågældende ejendom i Den Sønderjyske By er ikke en af de 15 ejendomme, som Frederiksberg Kommune stopper salget af, men bruges som illustration på, hvad debatten handler om Foto: Rikke Have

Blackstone køber 360 North

Den internationale kapitalfond har ifølge Berlingske købt direktøren i 360 North ud af virksomheden.

Martin Burlund

mandag 6. maj 2019 9:54

Holdet på 360 North skal fremover arbejde direkte under kapitalfonden Blackstone, som har købt selskabet, der har hjulpet Blackstone ind på det danske ejendomsmarked med omfattende køb af ejendomsporteføljer.

Ifølge Berlingske Tidende skal 360 North-direktør Niels Jansson ikke længere være en del af den daglige ledelse og i stedet indgå som konsulent, men det er ikke noget som han vil be- eller afkræfte over for avisen.

– Dette opkøb er en naturlig udvikling af vores danske forretning. Vi er taknemmelige for Niels Jansson og 360 North-holdet, som har etableret og udviklet denne topklasse medarbejderstab, og vi vil fortsætte med at forbedre den nuværende performance ved at fortsætte med at have beboere og lokalsamfund i kernen af alt vi gør, siger James Seppala, der er direktør for Blackstones europæiske investeringer.

Den pressemeddelelse, som Blackstone har sendt ud om opkøbet, siger ikke noget om prisen for 360 North, men den går heller ikke i rette med den kritik, som er væltet ned over selskabet fra alle sider og senest er endt med en udmelding fra Københavns borgmester om, at der ikke skal være plads til virksomheder, der bruger forretningsmetoder som Blackstones og 360 Norths, i København.

– Vi vil fortsætte med at bruge vores kapital og skalerbarhed som ansvarlige og proaktive ejere ved at fortsætte med at levere den højeste kvalitet til beboerne og investere i lokalsamfundene og skabe jobs i København. Vi sigter mod at eje vores aktiver i årtier og vil fortsætte med at fokusere på renovationer og forbedre bæredygtigheden og samtidig tilføje flere enheder til at afhjælpe boligmanglen i København.

Læs også Blackstones opkøb på Frederiksberg sat på pause

Læs også Blackstone er “overrasket og skuffet” over anklager (+)

Læs også Heimstaden, Blackstone og Niam dominerende på dansk transaktionsmarked (+)

 

( Besøgt 2.343 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Aberdeen køber 25.000 kvm stort boligkompleks af Nrep og Reitan

Pluss, Bolig, Investering, Odense, Transaktioner / mandag 18. januar 2021

Entreprenør køber fire byggefelter i Cortex Park og kan bygge 40.000 kvm

Pluss, Investering, Odense, Transaktioner / mandag 18. januar 2021

Se premieren på Fredagsbar med Estate

Fredagsbar / fredag 15. januar 2021

Danmarkshistoriens største ejendomshandel godkendt

Pluss, Investering, Transaktioner / fredag 15. januar 2021

Plads til nye ansigter

Redaktørens blog / fredag 15. januar 2021

Pensionsduo løfter sløret for visionerne for Hellebæk Klædefabrik

Projektudvikling, Bolig, Kontor / fredag 15. januar 2021

Kommende konferencer

Tirsdag den 2. marts kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Køge 2021

- fra købstad til knudepunkt

Mandag den 8. marts kl. 11:30

Boligdagene 2021

- nyeste trends og tendenser i boligmarkedetEstate Podcast

Seneste nyheder