ELF Development ansætter erfaren profil som direktør til Aarhus-udvidelse

ELF Development har ansat Henrik Meding, der som regionsdirektør skal etablere selskabet som permanent aktør i Aarhus. Henrik Meding har mange års erfaring fra ejendomsbranchen bl.a. hos MT Højgaard, Moe og senest Aarhus-virksomheden Bricks.

– ELF Development har store ambitioner inden for projektudvikling i Aarhus, og de ambitioner skal Henrik være med til at indfri. På den korte bane er det Henriks opgave at varetage investeringen i forbindelse med kommende udviklingsprojekter i Aarhus-området og ikke mindst finde nye investeringsprojekter. På sigt er målet at etablere ELF Development som en permanent aktør i Aarhus, siger Ludvig Find, adm. direktør i ELF Development.

Hos ELF Development er ambitionen at udvikle og forvalte kvalitetsbyggeri og levende byrum, hvor mennesker bor, arbejder og lever.

– Udvikling af urbane områder og bymiljøer er vores hjerteblod, og vi ønsker at stå for udvikling af attraktive og fremtidssikrede projekter, hvor kvalitet er hjørnestenen. Henrik kommer med en solid og mangeårig erfaring og ikke mindst et stærkt lokalt netværk, og vi er rigtig glade for, at han slutter sig til holdet, siger Ludvig Find.

Læs også: Første proptech-investering giver ELF Development helt nye muligheder

Læs også: Byggeri af ELF-projekt med 85 boliger i Herlev begynder

Læs også: Mindre bæredygtighed sikrer finansiering af boligbyggeri

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder