”Frimærket” i Herlev. Illustration: Oliver Grundahl Architecture

Byggeri af ELF-projekt med 85 boliger i Herlev begynder

ELF Development har valgt Jönsson til i totalentreprise at opføre projektet ”Frimærket”, som består af 85 lejligheder og ét erhvervslejemål i Herlev.

Projektet bliver til i samarbejde med rådgivende ingeniørvirksomhed ÅF Buildings Denmark og Oliver Grundahl Architecture og består af fire dele: En boligbebyggelse på mellem 4 og 8 etager mod Herlev Ringvej med et tilhørende erhvervslejemål. Et parkeringsanlæg delvist på terrænniveau og delvist som kælder samt en mindre boligbebyggelse mod Hyrdindestien.

I alt 8.011 kvm.

Byggeriet med en totalentreprisekontrakt på 145 millioner kr. forventes at være afsluttet i sommeren 2020.

Læs også ELF Development henter udviklingsdirektør i Bonava

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder