Svensk investeringsplatform vil sælge ejendomme i Danmark

Nu lanceres den digitale investeringsplatform Propstreet i Danmark. Som medlem kan man se nye ejendomme, der bliver sat til salg via et teaser-format, og afgøre om investeringen har interesse.

Propstreet er en svensk opfindelse, og til at starte med vil der kun være svenske ejendomme at byde på, men det kommer til at ændre sig i årets løb, hvor også danske og norske ejendomme vil finde vej til platformen. Tanken er, at mæglere og rådgivere kan lægge ejendomme ind i portalen, som investorer så kan scrolle igennem. Lige nu er svenske ejendomme på platformen, men i løbet af de kommende måneder forventer Propstreet også at få danske.

– Vi er stolte over, at Propstreet nu bliver et internationalt community og at det bliver muligt for endnu flere investorer i de nordiske lande at handle ejendomme over grænserne, siger grundlæggeren Henrik Olofson.

Platformen har mere end 750 svenske brugere, og 30 mæglervirksomheder har handlet ejendomme for mere end 8 milliarder svenske kr. Halvdelen af ejendommene har haft en værdi mellem 50 og 500 millioner svenske kr. og den anden halvdel under 50 millioner svenske kr. Gennemsnittet er cirka 75 millioner svenske kr.

Læs også: Digital ejendomsbørs sælger største ejendom til dato

Læs også: Det offentlige går forrest med proptech – 553 ejendomme digitaliseres (+)

Læs også: Mellemmænd indtager Facility Management-markedet

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder