Fazers gastronomisk chef Kenneth Balieu Sørensen (til venstre). Foto: Fazer

Mellemmænd indtager Facility Management-markedet

Facility Management-markedet, som blandt andet har med rengøring, bygningsvedligehold og catering at gøre, udgør årligt knap 32 milliarder kr. Digitaliseringen er i fuld gang med at ændre markedet. Dels er det blevet nemmere at benchmarke driften af ejendomme, og dels kan det gøres på nye måder.

– Digitalisering er det store buzz-word i Facility Management i øjeblikket, fordi vi bliver i stand til at måle mange flere ting end tidligere lige fra, hvad man har af kvm, til hvordan de udnyttes dem, og hvad de bruger af energi. Rundt omkring i virksomheder i Danmark sidder der mange med ansvar for Facility Management, og ofte er det mange penge, de forvalter, uden at have et samlet overblik over porteføljen, og hvornår de gør det godt eller skidt, siger Nordic COO Liselotte Panduro, Global Workplace Solutions CBRE.

Det overblik er der ikke så mange, der har.

Læs hele artiklen i Estate Magasin nr. 1/2019, som er udkommet, og som du kan læse online her (artiklen begynder på side 34)

Læs også Kantinen bliver virksomhedens epicenter

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder