Kontorejendom er opført i år 2000 og har fungeret som sundhedscenter og callcenter

Digital ejendomsbørs sælger største ejendom til dato

Den digitale ejendomsbørs prop.exchange har formidlet den tidligere Falck-ejendom, som er et 1.621 kvm kontorbyggeri i Skejby med universitetshospitalet som en af de nærmeste naboer. Køber er Hermod Ejendomme, som har i sinde at udvikle ejendommen og udleje den.

Den maksimale bebyggelsesprocent er på 50 procent, hvilket giver mulighed for bebyggelse på 2.739 kvm. Der er således en restbyggeret på 1.116 kvm på ejendommen.

Som noget særligt er ejendommen blevet solgt digitalt via en hollandsk auktionsmodel, hvor prisen falder indtil køber slår til. En lokal facility manager fremviser stedet for potentielle købere, således at formidleren – her prop.exchange, hvis grundlægger Allan Kehlet Rieck også har oprettet platformen Truemarketvalue – ikke skal mødes med sælger for at fremvise.

– Ejendommen har været udbudt traditionelt før, men blev ikke solgt, og derfor er den blevet udbudt på prop.exchange, som har fundet en køber indenfor købers pris- og tidsramme, siger Allan Kehlet Rieck.

4 interesserede købere havde budt på ejendommen, men det endte altså med at blive Hermod Ejendomme via Sinding & co. Asset Management der vandt auktionen.

– Der har naturligvis været en tæt dialog mellem køber, sælger og Prop.Exchange, men handlen er foregået 100 procent digitalt. Sælger og køber har altså ikke mødt hinanden og vi har som mellemmand ikke fysisk mødt køber som led i denne proces, siger Allan Kehlet Rieck.

Læs også: Falck-ejendom sælges på onlineplatform til ejendomsauktioner

Læs også: Ny onlineplatform til ejendomsauktioner har allerede 4 ejendomme i udbud

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder