Estate Connect.

Estate Media lancerer app til brug på Mipim

2019 ser ud til at kunne blive et rekordår på Mipim, når Europas største netværksbegivenhed for ejendomsbranchen åbner i næste uge. Mens næsten 26.000 er registreret på messen i år, er antallet af danskere 640 foruden dem, der måske ikke løser billet til selve messen men blot er i Cannes i dagene omkring Mipim.

Som noget nyt til alle fra ejendomsbranchen, der er i Cannes i næste uge, har Estate Media i år udviklet en særlig netværksapp. Den ligger i både App Store og Google Play og kan downloades under navnet Estate Connect.

Teknologien bag er, at man logger på med sin Linkedin profil og eventuelt tilføjer, hvad eller hvem man er i Cannes for at finde. Derefter kan man swipe blandt de øvrige danskere og vælge dem, man gerne vil i kontakt med. Dernæst får man en advisering om, hvorvidt man eventuelt skal mødes og så kan man blot bekræfte eller ignorere.

Estate Connect-appen er dermed en lettilgængelig mulighed for alle i ejendomsbranchen, der ønsker at udvide netværket i den nordiske ejendomsbranche.

Linkedin flyder i disse dage over med opslag fra firmaer, der gerne vil gøre opmærksom på, at de er på Mipim. Men problemet er jo, at de opslag langt hen ad vejen bliver set af dem, man allerede linker til. Med appen kan man swipe gennem alle de deltagere, der har downloadet den og dermed er en del af et unikt nordisk netværk.

– Vores mål er på den måde at være med til at understøtte ejendomsbranchen og netværksdannelsen. Vi håber så mange som muligt vil være med til at bruge appen, som vi udelukkende har fået udviklet for at skabe en digital mødeplads for ejendomsbranchen på samme måde som vi gør med Nordic Lounge, der løber af stablen tirsdag fra 17-19 og giver plads for, at ejendomsbranchen kan mødes uanset om man er Mipim-veteran eller det er første gang, man deltager, siger adm. direktør Lars Bernt, Estate Media.

Man kan også gå direkte til download her

Læs også Mere end 700 deltog på Nordic Lounge

Læs også Ugen i Ejendom marts 2018: Gyldne palmer, nye forretninger og succeshistorier fra ejendomsbranchen





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder