Foto: Søren Duran Duus

Mere end 700 deltog i år på Nordic Lounge

Nordic Lounge skød ejendoms- og investormessen i Cannes i gang i år med et rekordhøjt besøgstal på over 700.

Foto: Michael Mortensen

Eventet, der samler branchen på tværs af brancheskel og er åben for professionelle ejendomsfolk fra alle de nordiske lande, løb af stablen tirsdag mellem klokken 17 og 19 i og foran markedshallen Marché Forville få minutters gang fra den officielle messe i Palais des Festivals et des Congrès.

Nordic Lounge er arrangeret af Estate Media i samarbejde med Link Arkitektur/Multiconsult, LE34, MatchOffice, Nordia Law, Danbolig, Kluge og Apcoa.

– Vi er rigtig glade for igen i år at kunne samle så mange professionelle ejendomsaktører til et netværksevent som Nordic Lounge. Nordic Lounge er blevet en fast tradition, hvor mange i branchen på uformel vis kan netværke på tværs af de sædvanlige relationer og tilhørsforhold. Det glæder os meget, at vi i samarbejde med de partnere, der har valgt at støtte arrangementet i år, har kunnet skabe et så velbesøgt event, siger markedsdirektør Mira Trolle, Estate Media.

Foto: Søren Duran Duus

Læs også Frank Jensen slog et slag for Greater Copenhagen i Cannes

Læs også Mipim skudt i gang under bagende sydfransk sol

Læs også Lech Walesa, Obamas søster og mange andre kendte indtager Mipim

Læs også Regionsrådsformand inden Mipim: I Greater Copenhagen har vi en fortløbende udfordring

Læs også Overborgmester inden Mipim: Derfor giver messen mening

Se også Her er årets gå-i-byen-guide til Mipim 2018

Læs også Ud af 227 er 2 danske projekter valgt til at gå videre til Mipim Awards

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder