450 ansatte rykker ind i ombygget glødepærefabrik

Kort før nytår skrev mediebureauet Groupm med omkring 450 ansatte i Danmark under på at overtage knap 7.000 kvm i flerbrugerkontorhuset ”Edison” – en totalrenoveret tidligere Philips-glødelampefabrik på Holmbladsgade på Amager. Selskabet flytter senere på året fra sine lokaler på Kristen Bernikows Gade i København K.

– Her har vi boet i omkring 20 år og er gået fra 40 mand til mere end det tidobbelte. Lokalerne er fra 1700- tallet, og en tilfredsstillende ombygning ville vare to år. Derfor har vi været på jagt efter nye lokaler i centrum, fortæller adm. direktør Jonas Hemmingsen, Groupm, om baggrunden for flytningen til Amager.

Flerbrugerhuset Edison – opkaldet efter opfinderen af glødepæren – blev lanceret i sensommeren 2018 og er godt på vej mod at få fyldt alle 19.000 kvm i den ombyggede ejendom ejet af Topdanmark Ejendom.

– Efterhånden har vi udlejet 85 procent. I oktober indgik vi aftaler med Maersk Tankers, it-firmaet Trifork Ehealth samt Tricom, og lige inden årsskiftet blev der indgået en aftale med Flyhjælp, siger Jesper Norgart, partner i mæglerfirmaet Lintrup & Norgart, der har omkring 3.000 kvm tilbage i Edison fordelt på fire lejemål.

Læs også Glødepærefabrik forvandlet til 19.000 kvm kontorhus





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder