Lars Røgeberg

Ncap finder chef for kapitalforvaltning i Barings Real Estate

Nordic Capital & Investment Partners (Ncap) har ansat Lars Røgeberg som kapitalforvaltningschef.

Lars Røgeberg vil med udgangspunkt fra Ncaps kontor i København få ansvaret for at styrke og udvikle Ncaps asset management-kompetencer på det nordiske marked. Han har mere end 12 års erfaring fra ejendomsmarkedet i Norden og Storbritannien. Indtil sin ansættelse hos Ncap var Lars Røgeberg direktør hos Barings Real Estate, hvor han med base i London var ansvarlig for asset management af den europæiske gældsportefølje.

Lars Røgeberg er uddannet på CBS og har en MSc. i finansiering og regnskab.

– Vi er meget tilfredse med at have fået Lars Røgeberg med i vores team, hvor han skal udfylde den vigtige Head of Asset Management-rolle. Lars har en optimal erfaring, og hans udnævnelse er et vigtigt skridt for Ncap på et vitalt forretningsområde, som vil gøre det muligt for os at vækste markant med forsat fokus på levering af ydelser til vores kunder på de nordiske markeder, siger partner Niels Keergaard Christiansen, Ncap.

Ncap er et investerings- og asset managementselskab med kontorer i Stockholm, København, Oslo, Helsinki og London. Teamet består af syv medarbejdere med fokus på det nordiske ejendomsmarked. Ncap tilbyder alle former for services til investorer, hvilket særligt omfatter identifikation af investeringsmuligheder, business-planer, markedsinformation, due diligence, finansiering og asset management.

Læs også Nordanö får ny partner fra Catella

Læs også Jesper Faurholdt bliver ny direktør for Danske Shoppingcentre

Læs også Christoph Wiese skifter til Danbolig Erhverv i København

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder