Erik Andresen, Nordicals. Foto: Nordicals.

Direktør for Nybolig Erhverv stopper efter syv måneder – Erik Andresen tager over

Tidligere indehaver og leder af Nybolig Erhverv Aarhus Erik Andresen er ny adm. direktør i Nybolig Erhverv-kæden efter Anders Birch Poulsen, som er fratrådt efter at have haft stillingen siden 1. februar.

Dermed blev det til syv måneder på posten for Anders Birch Poulsen, der kom til Nybolig Erhverv fra en stilling som chefjurist i Nykredit Mægler. I Nybolig Erhverv skulle han sætte ledelsesholdet i erhvervsmæglerkæden, som en investorgruppe købte af Nykredit i juli 2017.

– Da Anders Birch tiltrådte, var hans juridiske baggrund meget vigtig. Jobbet handlede rigtig meget om kontrakter og leverandøraftaler, der skulle etableres på ny, siger ny adm. direktør i Nybolig Erhverv-kæden, Erik Andresen, til dagbladet Børsen.

Anders Birch Poulsens har en baggrund fra advokatbranchen, hvor han også har været selvstændig i en årrække.

Efter adskillelsen fra Nykredit er behovene anderledes, og ifølge Anders Birch Poulsen har det hele tiden været planen, at han skulle stoppe ved årsskiftet, men et jobtilbud har ifølge Børsen fremrykket planen.

Læs også Torben Modvig stopper i Bonava ved årets udgang – har fået nyt topjob

Læs også Økonomidirektør forlader Deas for at rykke til konkurrent

Læs også Deas Asset Management ansætter erfaren finansmand som direktør

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder