Forrest Benny Buchardt Andersen, ny adm. direktør i Deas Asset Management, til venstre Kim Nielsen, COO i Deas Asset Management, og bagerst Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas-koncernen

Deas Asset Management ansætter erfaren finansmand som direktør

Ejendomsforvaltningsselskabet Deas offentliggør nu endnu en nyhed, eftersom Benny Buchardt Andersen mandag den 10. september tiltræder som adm. direktør for Deas Asset Management.

Helt overordnet skal Benny Buchardt Andersen, tidligere direktør i pensionsselskabet Pensam og senest tilknyttet kapitalfonden Greystone, realisere ambitionen om at blive landets bedste asset manager. Han skal lede selskabet i parløb med den erfarne ejendomsprofil Kim Nielsen, der har været direktør for Deas Asset Management siden sommeren 2017.

– Vores ambitioner er tårnhøje, og vi sætter nu et stærkt og ambitiøst lederteam i Deas Asset Management. Jeg er overbevist om, at vi med Benny Buchardt Andersen i spidsen når vores mål. Han er en yderst kompetent profil med stor erfaring fra finanssektoren, siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas-koncernen.

I sidste uge blev det offentliggjort, at Deas-koncernen overtager Nordea Ejendomme, og Deas Asset Management træder således for alvor ind på det voksende marked for asset management.

Læs mere i Deas køber ejendomsforvaltningsselskab med portefølje på 22 milliarder kr.

Læs også Deas-direktør: Vores opkøb af Nordea Ejendomme er super vigtigt (+)

Leder efter flere medarbejdere
– I Deas ser vi ejendomsforvaltning og ejendomsadministration som to forskellige services og fagområder, der kræver forskellige kvalifikationer og leverancer i kundens værdikæde. Deas er i dag blandt Danmarks førende ejendomsadministratorer, og vi har sat os for at blive Danmarks bedste asset manager.

– Det kræver, at vi videreudvikler et konkurrencedygtigt og effektivt setup, der matcher markedets efterspørgsel inden for både asset management og ejendomsadministration, siger Henrik Dahl Jeppesen.

Deas Asset Management tager om nogle måneder imod en række nye kolleger fra Nordea Ejendomme. Desuden er selskabet på jagt efter flere medarbejdere til det nye asset management-team.

– Deas Asset Management har et kæmpe potentiale, som vi nu skal i gang med at indfri. Jeg glæder mig til at få sat holdet i samarbejde med Kim Nielsen. Planen er, at vi inden for få måneder har de allerbedste talenter med mange forskellige profiler i vores asset management-team, der sammen skal bidrage til at skabe resultater og succes for vores kunder, siger Benny Buchardt Andersen, nyudnævnt direktør for Deas Asset Management.

Målsætningen er at kunne tilbyde alle ydelser inden for aktiv ejendomsforvaltning – både sourcing, asset management, investment support og investment risk management samt at tilbyde nye og bedre rapporteringer.

Med overtagelsen af Nordea Ejendomme har Deas Asset Management ansvaret for en samlet portefølje på cirka 27 milliarder kr.

Læs også Boligsiden skifter igen direktør

Læs også Patrizia ansætter europæisk Investment Director

Læs også Dades udvider direktion med koncerndirektør efter skift i ejerkreds

Læs også Erfaren profil bliver direktør for ny Signal-satsning

Læs også Tidligere underdirektør i EDC Poul Erik Bech skifter til konkurrent

Læs også Ny direktør: Byudviklingsselskab i Høje Taastrup henter kendt ejendomsnavn

Læs også Per Aarsleff finder ny topchef i egne rækker – her er hans styrker (+)

Læs også Colliers ansætter projektdirektør til nyoprettet stilling

Læs også Partner og direktør i Sadolin & Albæks udlejningsselskab stopper (+)

Læs mange flere navnehistorier her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder