John Krøger

Økonomidirektør forlader Deas for at rykke til konkurrent

Der er gang i nyhederne med relation til Deas.

Denne gang er det John Krøger, som efter 9 år i koncernen netop er skiftet til en stilling som økonomidirektør i CEJ Ejendomsadministration. Her bliver han desuden en del af ledelsen og skal være med til at gøre CEJ’s vækststrategi til virkelighed.

John Krøger får ansvaret for både den interne og den eksterne rapportering og bliver en nøgleperson i videreudviklingen af CEJ’s økonomiske services og produkter til kunderne.

– Med John Krøger tager vi et stort skridt videre i vores forretningsudvikling. CEJ har nu en størrelse, der kræver en person med Johns evner og erfaring til at lede og videreudvikle en af hjørnestenene i vores forretning, siger adm. direktør Anne Marie Oksen, CEJ Ejendomsadministration.

Læs også Deas Asset Management ansætter erfaren finansmand som direktør

Administrerer cirka 850 ejendomme
Hovedpersonen selv glæder sig til nye udfordringer i CEJ’s hovedsæde ved Vesterport i København, hvor han også får ansvaret for at videreudvikle DOE (driftsoptimerende ejendomsadministration), som er et værktøj, CEJ bruger til at øge værdien i kundernes ejendomsporteføljer.

– CEJ har et meget stærkt renommé i branchen og er kendt for at levere administrationsydelser fra øverste hylde. Samtidig har CEJ en meget ambitiøs, men også realistisk vækststrategi, siger John Krøger.

CEJ Ejendomsadministration er blandt landets største ejendomsadministrationsselskaber og dækker hele Danmark fra kontorer i København og Aarhus. Virksomheden administrerer i dag cirka 850 ejendomme fordelt på udlejningsejendomme, erhvervsejendomme samt ejer- og andelsboligforeninger.

CEJ Ejendomsadministration er 100 procent fondsejet og har over årene haft fremgang, siden virksomheden blev udskilt som selvstændigt datterselskab i 2007.

Læs også Deas køber ejendomsforvaltningsselskab med portefølje på 22 milliarder kr.

Læs også Deas-direktør: Vores opkøb af Nordea Ejendomme er super vigtigt (+)

Læs også Bundlinjen halter efter toplinjevækst hos Deas – men nu kommer den

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder