Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør Deas.

Bundlinjen halter efter toplinjevækst hos Deas – men nu kommer den

(Artiklen er opdateret med tal fra Deas Holding A/S i stedet for tal fra Deas A/S)

Ejendomsforvalteren Deas kommer ud af 2017 med et overskud på 10,7 millioner kr. mod et overskud på 11,8 millioner i 2016.

Dermed faldt overskuddet med 9,7 procent.

Det viser nyt årsregnskab fra Deas Holding A/S.

Deas’ nettoomsætning steg med 4,9 procent til 525,8 millioner kr. i 2017 primært som følge af nye kunder og mere samarbejde med eksisterende kunder.

Alt i alt er adm. Deas-direktør Henrik Dahl Jeppesen tilfreds med 2017-resultaterne:

– Det er glædeligt, at vores toplinje fortsætter med at vækste, og det viser, at der er muligheder i markedet. Men når det er sagt, så mangler vi stadig noget på indtjeningen, som er stagnerende.

– At vores bundlinje stagnerer er dog ikke overraskende og var forventet i forhold til, hvad vi har lavet i 2017, både i forhold til købere, der gerne vil overtage selskabet samt forbedringsprocesser og digital udvikling, forklarer Henrik Dahl Jeppesen.

Regner med vækst i 2018
Han betegner sig selv som ”en tilfreds direktør som forventet” ovenpå på årsregnskabet.

– Men vi opfylder ikke nødvendigvis vores ambitionsniveau, siger direktøren.

Resultatet af primær drift landede i 2017 på 27,5 millioner kr., hvilket stort set var det samme som i 2016, da tallet her var 27,7 millioner kr.

Resultatet af primær drift er påvirket af fortsatte investeringer i udviklingen af forretningen, herunder blandt andet digitale løsninger, kvalitet, kundeservice og restruktureringer.

Henrik Dahl Jeppesen forventer vækst over hele linjen i 2018.

– Vores forventninger er herunder, at vores bundlinje kommer til at vokse, fordi vi begynder at se effekten af det, vi har lavet de seneste to-tre år, siger han uden at ville sætte tal på den forventede vækst for henholdsvis top- og bundlinje.

Det danske ejendomsforvaltningsselskab havde i 2017 en overskudsgrad på 5,2 procent mod 5,5 procent i 2016.

Deas Holding A/S havde pr. 31. december 2017 en egenkapital på 63 millioner kr. mod 52 millioner kr. på samme tidspunkt året før.

Læs også Deas valgt som bygherrerådgiver af PFA til ny bydel i Odense

Læs også Park Street Nordicom henter direktør hos Deas

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder