Kant Arkitekter vinder 3 udbud af boligbyggerier med værdi på 650 millioner kr.

Kort før sommerferien blev skudt i gang, udbød Boligselskabet Sjælland tre miniudbud under samme rammeaftale. Alle tre opgaver gik til Kant Arkitekter med Dominia rådgivende ingeniører og Bogl Landskab som underrådgivere.

De tre boligbebyggelser –Ringparken, Fælledgårdene og Korsgården – er alle beliggende i Roskilde og har tilsammen en byggesum på små 650 mio. kr.

Totalrådgivningsopgaverne består i udvendig og indvendig renovering og ombygning af de eksisterende bebyggelser, hvor der bl.a. ved boligsammenlægninger skabes større boliger og tilgængelighedsboliger for beboere med særlige behov.

Fællesnævneren for de tre tilbud er, at der er et stort fokus på at gøre bebyggelserne mere nutidige og dermed mere attraktive for f.eks. børnefamilier. Det skal være med til at understøtte ønsket om en mere blandet beboersammensætning, som kan skabe diversitet og være med til at udvikle områderne.

I tillæg til de tre vundne projekter for Boligselskabet Sjælland vandt Kant Arkitekter i sensommeren 2017 renoveringen af boligbebyggelsen Kristianslund, som var det første miniudbud under rammeaftalen.

Læs også: 6 arkitektfirmaer vinder rammeaftale til 150 millioner kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder