Foto: Søren Duran Duus

Formuepleje rejser 180 millioner kr. i ny ejendomsfond – satser især på disse ejendomme

Formueplejes anden ejendomsfond er nu lukket for tegning med et beløb på 180 millioner kr.

Den første fond blev lukket i november med et indskud på 125 millioner, og fond 2 er netop blevet lukket med et samlet indskud på 180 millioner kr. fordelt på 59 investorer. Dermed har Formuepleje rejst over 300 millioner kr. til investeringer i ejendomme, efter kapitalforvalteren i efteråret 2017 besluttede at tilbyde ejendomsinvesteringer til kunderne på linje med investeringer i aktier, obligationer og virksomhedsobligationer.

– Det er en stor bedrift. At gå fra 0 til over 300 millioner i de to første fonde på lidt over et halvt år anser vi for at være et meget flot resultat. Det giver os stor tro på fremtiden, at vi er kommet så godt ind på ejendomsmarkedet, som er et helt nyt forretningsområde for os, men også et område, som vi tror rigtig meget på fremover med en model, hvor vi satser på lav risiko, hvor finansieringen sker med fastforrentede realkreditlån og fornuftige afkast, siger Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje.

Succesen betyder, at Formuepleje har sin tredje ejendomsfond på trapperne.

– Vores tredje fond etablerer vi til efteråret, og vi både håber og tror på, at vi kan gentage den gode indsats fra de to første fonde og gøre det endnu bedre i den tredje. Formueplejes entre på ejendomsmarkedet er kun lige begyndt, siger Søren Astrup.

Formuepleje Ejendomme satser især på at købe nyere boligudlejningsejendomme i det største danske byer, primært København og Aarhus.

Læs også Formuepleje køber 66 lejligheder i Valby som først indkøbte ejendom

Læs også Jeanett Vestergaard skal styre investorrelationer i Formueplejes nye ejendomsfonde

Læs også Formuepleje har fuldtegnet 125 mio. kr. til ejendomsfond – ny fond på vej





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder