Formuepleje har fuldtegnet 125 mio. kr. til ejendomsfond – ny fond på vej

Formuepleje har fuldtegnet sin første ejendomsfond, hvilket allerede nu får kapitalforvalteren til at annoncere en ny ejendomsfond.

Ved tegningsperiodens udløb den 30. november var der i alt tegnet nye kapitalandele i Formuepleje Ejendomme 1 for 125 millioner kr., som var fondens maksimale tegning. I alt 74 investorer har tegnet i fonden, der krævede en minimumsinvestering på 750.000 kroner. Dermed har hver investor i gennemsnit tegnet for knap 1,7 millioner kroner, og den største har indskudt 20 millioner kroner.

– Jeg konstaterer med stor tilfredshed, at både bestående og nye kunder har taget godt imod vores nye ejendomsfond. Der er med de 125 millioner kroner endda tale om en pæn overtegning, da målsætningen var 100 millioner kroner. Succesen betyder, at vi gør klar til at lancere en ny og endnu større ejendomsfond i begyndelsen af 2018, siger Lars-Erik Larsen, ejendomsdirektør og partner i Formuepleje.

Næste fase for fonden er at købe de attraktive boligejendomme, som Formuepleje allerede har forberedt købet af, og det er ikke langt fra, at den første endelige underskrift er i hus.

– Vi har kig på flere ejendomme, men aktuelt er der et par ejendomme i henholdsvis København og Aarhus, som opfylder vores krav til forrentning og langsigtet investeringspotentiale. Jeg forventer, at det hele falder på plads omkring årsskiftet, siger Lars-Erik Larsen.

Flere af partnerne i Formuepleje købte tidligere på året Nybolig Erhverv.

Læs også: Claus Hommelhoff, Lars-Erik Larsen og Erik Andresen køber Nybolig Erhverv





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder