Søren Kempf Holm

TK Development ansætter ny topchef fra Topdanmark Ejendom

Søren Kempf Holm er ansat som ny adm. direktør i TK Development.

Dermed skal han føre stafetten videre efter Frede Clausen, som i mange år bestred posten, indtil han i december 2017 blev bedt om at stoppe, hvilket skete med virkning fra udgangen af marts i år.

Beslutningen om Frede Clausens afgang kom i forbindelse med en strategiændring hos bestyrelsen i TK Development og nedskrivninger på 405 millioner kr.

Den nye direktør for den danske projektudvikler med hovedkontor i Aalborg kommer fra Topdanmark, hvor han var produktionsdirektør, indtil han blev adm. direktør i Topdanmark Ejendom i 2015 – en stilling, han stadig har.

52-årige Søren Kempf Holm er uddannet produktionsingeniør med videreuddannelse på Copenhagen Business School.

– Med Søren Kempf Holm har vi fundet en ny adm. direktør, der har en bred erfaring, og som har dokumenteret solide resultater inden for køb, salg og udvikling af fast ejendom. Vi er i bestyrelsen overbeviste om, at Søren Kempf Holm er den rigtige til at stå i spidsen for den igangsatte transformation af TK Development og til at indfri vores høje forventninger til indtjening og værdiskabelse, siger bestyrelsesformand Peter Thorsen.

Søren Kempf Holm starter i sit nye job senest den 1. december.

Læs også Formand for TK Development: Ny topchef kan det vi har brug for

Koncernledelsen består derefter af adm. direktør Søren Kempf Holm med base på koncernens kontor i København og koncerndirektør Robert Andersen med base i Aalborg.

Med et underskud på 379 millioner kr. efter skat blev 2017/2018 langt fra, som TK Development havde forventet ved regnskabsårets start. Underskuddet i det seneste årsregnskab skyldes nedskrivninger på i alt 405 millioner kr. i december 2017.

Læs også Underskud på 379 millioner kr.: TK Development vil sælge sine butikscentre

Læs også TK Development afvikler Polen, nedjusterer massivt og Frede Clausen fratræder

Læs også TK Development henter stærke profiler til bestyrelsen på ekstraordinær generalforsamling

Læs også TK Development: Konkurs udsætter åbning af Køges nye handelsstrøg

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder