Danica sælger kontorbygninger i Middelfart udlejet til Skat

Da Gældsstyrelsen under Skat er på vej til Middelfart som led i en større omstrukturering, har Skat fra 1. juli brug for bygningen til flere folk.

Danica ejer bygningerne, og Home Erhverv Fyn har i forbindelse med en ændring i Danicas ejendomsstrategi fået til opgave at sælge kontorbygningerne i Middelfart, som er udlejet til Skat.

Der er tale om 2 selvstændigt matrikulerede og beliggende bygninger, som er en del af det samlede bygningskompleks, som i perioden fra 1888 til 1997 udgjorde ”Middelfart Sindssygehospital” – siden 1970’erne under navnet ”Middelfart Sygehus, Psykiatrisk Afdeling”.

Bygningerne ligger på henholdsvis Teglgårdsparken 19 og 99 i Middelfart og har et bruttoareal på 5.956 kvm, mens bebygget areal udgør 1.962 kvm. Bygningerne er sat til salg for 85 millioner kr.

– Bygningerne fremstår originale i det udvendige indtryk, medens der indvendig er sket en gennemgribende, men respektfuld renovering til høj nutidig standard, skriver Home Erhverv Fyn i salgsmaterialet, hvor afkastet på bygningerne er beregnet til 7,16 procent, mens den årlige lejeindtægt er lidt over 6,2 millioner kr.

Læs også Privatskole i Odense skal laves om til 1.600 kvm boliger

Læs også M7 Real Estate udvider med kontorhus på 3.300 kvm i Odense

Læs også M7 Real Estate køber fynsk erhvervspark og produktionsejendom

Læs også M7 køber 117.000 kvm. for 520 millioner kr. til ny fond

Læs også PFA og 2 medinvestorer køber delekontorer og butikker i London for 5 milliarder kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder