Bredgade 40-42.

Jeudan køber ejendomme i Bredgade for 655 mio. kr. af Tryg

Ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan har købt ejendommene Bredgade 40, Bredgade 42 og Bredgade 45 i København for samlet 655 millioner kr. fra Tryg Forsikring.

Jeudans adm. direktør Per W. Hallgren forklarer, at investeringen i ejendommene skal ses som et led i Jeudans langsigtede interesse i københavnerbydelen Frederiksstaden.

– Vi udbygger med købet af de tre ejendomme vores i forvejen pæne markedsandel på i alt 17 større ejendomme i Bredgade. Samtidig er vi rigtig godt repræsenteret i de omkringliggende gader som Store Kongensgade, Amaliegade, Sankt Annæ Plads m.fl. Det er en meget bevidst strategi, fordi ejendommene har en god beliggenhed, der vil blive påvirket ganske positivt, når Metro Cityringen og ikke mindst metrostationen ved Marmorkirken er tilendebragt i løbet af kort tid, siger Per W. Hallgren.

Jeudans nye ejendomme i Bredgade rummer blandt andet Østre Landsret, Styrelsen for Forskning og Innovation samt Styrelsen for Videregående Uddannelser. I alt har de tre ejendomme et samlet areal på lidt over 18.000 kvm., hvilket svarer til en kvm. pris på 27.500 kr.

Bredgade 45.
Bredgade 45.

-Vi er tilfredse med, at vi fortsat udvider vores markedsandel og udvikler vores aktiviteter i det indre København. Vi opfatter os selv som en ejendoms- og servicevirksomhed, der er solidt forankret i den centrale del af hovedstaden. Vi vil gerne aktivt medvirke til, at byudviklingen i København sker på en måde, hvor der er plads til både borgere og erhvervsliv, og hvor det ikke mindst sker under hensyntagen til byens fine historie med de mange flotte ejendomme, siger Per W. Hallgren.

Jeudan har i 2016 udover de tre nye ejendomme overtaget ejendomme for godt 800 mio. kr. Selskabets samlede investeringer udgør nu ca. 21 mia. kr. Købet af de tre nye ejendomme påvirker ikke årsresultatet i Jeudan, der ventes at være et positivt resultat før kurs- og værdireguleringer på niveauet 600 mio. kr.

Sælgeren Tryg Forsikring har udover salget af de tre investeringsejendomme også lavet såkaldte sale-and-lease-back-aftaler for sine domiciler i Bergen og Ballerup, som indbringer

Ritzau Finans kunne tidligere fortælle, at domicilet i Bergen blev afhændet for 710 mio. norske kr., svarende til knap 590 mio. danske kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder