Direktør Jakob Dalhoff fylder 40

Jakob Dalhoff, cand. merc., adm. direktør i DN Erhverv og Lokalebasen.dk, Hellerup, fylder 40 år onsdag den 1. maj.

På ganske få år har den driftige, inkarnerede iværksætter og ildsjæl ved siden af sin erhvervsmægler-virksomhed DN Erhverv ́revolutioneret ́det danske erhvervs- udlejningsmarked ved at opbygge, udvikle og eksponere to af branchens i dag stærkeste brands, webportalerne MatchOffice.com og Lokalebasen.dk.

Allerede under studierne på Handelshøjskolen, hvor han sideløbende læste til ejendomsmægler og valuar MDE, vidste Jakob Dalhoff, at hans levevej forude med sikkerhed ville komme til at forme og arte sig som selvstændig.

For at skaffe sig vigtig erfaring samt det nødvendige netværk gik vejen dog i første omgang over mellemstationerne Chr. Hjorth Erhvervsejendomme samt investeringsrådgivnings-firmaet CB Richard Ellis.

Ideen til den i dag verdensomspændende virksomhed MatchOffice.com udsprang af det dengang ganske unge spirende nichefirma www.kontorfaellesskaber.dk. Det blev oven på en succesrig start grundsten til Lokalebasen.dk, der i dag er Danmarks førende webportal og digitale markedsplads for ledige erhvervslejemål, tomme kontorlokaler m.v. Lokalebasen.dk etablerede i 2012 sin ny svenske søsterportal Lokalbasen.se.

Vanen tro kunne det ikke falde Jakob Dalhoff ind at holde hverken hel eller delvis fridag 1. maj – heller ikke selv om en rund dag tilfældigvis har sneget sig til at falde på netop denne arbejdsdag på Hellerup-kontorerne. Men gode kilder inden for murene mener dog at vide, at den gæstfri ild- og iværksættersjæl har planer om at byde på lækkerier fra Lagkagehuset og måske et lille glas, hvis og såfremt gratulanter skulle kigge forbi Strandvejen 171, 1, 2900 Hellerup fra kl. 15 og assistere med at gøre hans runde fødselsdags-onsdag 1. maj 2013 endnu festligere.

Billede: Indsigt, overblik og timing – evnen til at handle og helst i går, når det er nødvendigt – samt hangen og trangen til at håndhæve faktorernes og detaljernes orden som alt andet end ligegyldig kendertegner Jakob Dalhoffs daglige rolle som holdleder i den livlige iværksætter- atmosfære i lokalerne over Strandvejs-Brugsen i Hellerup. Ingen udfordring er for lille til at blive taget alvorlig og underkastet nøje professionel supervision og know how, hvis han kan skimte forretningsmæssig idé, fornuft og innovativt potentiale i den.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje