Konferencer

!Estate Zoom: Silkeborg


Arrangementet er afholdt

IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Martin Jakobsen

Formand for Plan- og Vejudvalget, Silkeborg Kommune

Martin Jakobsen (Konservative) er formand for Plan- og Vejudvalget i Silkeborg Kommune. Desuden sidder han som medlem af Økonomi- og Erhvervsudvalget samt Klima- og Miljøudvalget.

Mads Faber

Daglig leder & associeret partner, Nordicals, Silkeborg

Mads Faber er uddannet finansøkonom og ejendomsmægler. Han er født og opvokset i Silkeborg, hvor han i år 2000 startede hos home Silkeborg, inden han i 2007 skiftede boligerne ud med erhvervsejendomme og et partnerskab hos BR Erhvervsmæglere frem til 2014, hvor turen gik til home Erhverv Århus og Silkeborg. I 2016-2021 havde Mads Faber en afstikker fra branchen som kommerciel direktør i Silkeborg Ry Golfklub, inden han i 2022 vendte tilbage til ejendommene som daglig leder og associeret partner hos Nordicals Silkeborg.

Nikolaj Pfeiffer

Direktør, Exometric

Nikolaj Pfeiffer er direktør i Exometric og er både konsulent og rådgiver for ejendomsinvestorer, udviklere og kommuner over hele Danmark. Han har arbejdet med ejendomsmarkedet i knap 15 år og med udvikling af boligmarkedet specifikt de seneste 6. Han har desuden bred kommerciel erfaring og har udviklet og solgt flere virksomheder ligesom han har arbejdet med forretningsudvikling inden for IT-industrien, den finansielle sektor samt mediebranchen. Exometric leverer i dag analyser til private udviklere og kommuner over hele Danmark som grundlag for bosætningsstrategier og projektudvikling.

Steen Bøgild Paulsen

Udlejningschef, Birch Ejendomme

Michael Thomsen

Head of Business Intelligence, Birch Ejendomme

Michael Thomsen har de seneste halvandet år været med til at opbygge Birch Ejendommes dataportal, der med økonometriske analyser gør organisationen mere datadrevet i deres beslutninger. Michael Thomsen var tidligere ansat som IT-forretningsspecialist hos Aarhus Kommune, hvor hans fokusområde var at implementere og udvikle nye it-løsninger til borgere, medarbejdere og ledelse gennem en brugercentreret tilgang med fokus på dataanalyser. Michael Thomsen er uddannet økonom fra AAU med fokus på finansielle markeder og kunstig intelligens.

Pernille Varde Perigaard

City Manager, HandelSilkeborg

Pernille Varde Perigaard er City manager hos HandelSilkeborg med ansvaret for foreningens medlemmer. Hun har arbejdet med detail, byudvikling og strategi siden 2011, blandt andet som Citychef i CityHorsens.

Anette Raaby

Direktør, Kongruens

Anette Raaby er direktør i Kongruens ApS og bestyrelsesformand i HandelSilkeborg. Hun er desuden aktiv i bestyrelserne i Silkeborg Gymnasium, Silkeborg Business, PotentialeHotellet, Institut for Kompetenceudvikling, m.fl. Anette Raaby arbejder med strategisk udvikling af organisationer og mennesker.

Henrik Steen Sørensen

Regionsdirektør, Kuben Management

Henrik Steen Sørensen er regionsdirektør for Kuben Managements kontor i Aalborg. Han brænder for boligbyggeriet, og han arbejder for diversitet og social bæredygtighed i vores byer. Med sin energi og sine kreative kræfter ønsker han at involvere alle interesserede i at udvikle morgenda­gens by- og boligprojekter ved at tegne visionerne, se mulighederne og mobilisere samarbejdet.
Download/Print ProgramPartnere
Deltagende virksomhederSweco
Landinspektørfirmaet LE34 A/S
Thylander Gruppen A/S
Nordicals
Wils A/S
KP Ejendomme
Wise Home
Njord Law Firm
Bøgh og Krabbe
Futurum
Estate Media
Avantpark
Kuben Management
Jyske Bank A/S
Enemærke & Petersen a/s
ParkZone
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Silkeborg Kommune
Nordicals, Silkeborg
Exometric
HandelSilkeborg
Kongruens
Birch Ejendomme

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Conference in the Sky 2024

 Tilmeld 

New Nordic Lounge 2024

 Tilmeld 

Retail 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Trekantområdet

 Tilmeld 

Boligdagene 2024

 Tilmeld 

Kontormarkedet i Danmark

 Tilmeld 
 Se alle konferencer