NCC udvikler nyt 8000 kvm domicil til EY ved Flintholm

NCC opfører nyt kontorbyggeri ved Flintholm på Frederiksberg, som bliver nyt hovedkontor for EY i Danmark – førende inden for revision, skat, transaktioner og rådgivning. EY bliver eneste lejer i ejendommen, som totalt omfatter cirka 8000 kvadratmeter kontorplads. Domicilet forventes at stå klar til indflytning i november 2019.

– Vi er stolte af, at vi er blevet betroet opgaven at opføre nyt hovedkontor til EY i Danmark. Vi har over en årrække været med til at udvikle området, blandt andet med opførelsen af Flintholm Company House I, der huser en række virksomheder. Vi er glade for, at vi nu kan sætte prikken over i’et med et nyt, flot og funktionelt hovedkontor til EY, Ole Faurby, adm. direktør i NCC Property Development.

– Fra begge parters side har der været stor velvilje til at nå i mål, ligesom Frederiksberg Kommune har været en yderst konstruktiv samarbejdspartner under hele forløbet, siger Ole Faurby.

EY’s nuværende hovedkontor er nabo til den grund, hvor NCC udvikler og opfører det nye kontor, som er designet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Ejendommens facader udformes af klart og matteret glas, stål og aluminium bearbejdet i varme nuancer, som vil få bygningen til at fremstå med lethed og elegance og skabe en god overgang til de omkringliggende bygninger.

– Vi solgte vores nuværende bygning før sommer og begyndte samtidig at afsøge mulighederne for et nyt domicil, så vi er klar til at flytte, når aftalen udløber. Vi er meget tilfredse med, at vi nu bliver på Frederiksberg – en for os rigtig god beliggenhed tæt på Copenhagen Business School, tæt på byen og med gode transportmuligheder bl.a. til og fra Flintholm Station, siger Jesper Koefoed, CEO, EY.

– Jeg er overordentlig tilfreds med, at så attraktiv en virksomhed som EY placerer deres nye domicil på Frederiksberg. Vi har haft en konstruktiv og god dialog med EY og NCC om mulighederne for at blive på Frederiksberg. Med det nye domicil kommer vi tæt på at fuldende byudviklingen på Flintholm, som har vist sig at være et af de stærkeste byudviklingsområder i Hovedstaden, siger borgmester Jørgen Glenthøj.

Ejendommen bæredygtighedscertificeres efter den internationale DGNB standard, og målet er en guldkarakter. Det betyder blandt andet et sundt indeklima og et lavt energiforbrug.

Læs også: Bygningsstyrelsen efter milliardkøb: – Vi vil have store knudepunkter frem for selvstændige enheder





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder