(Foto: BoligPortal)

BoligPortal udnævner ny adm. direktør

Anders Hyldborg er blevet udnævnt som adm. direktør i BoligPortal. Han erstatter Henrik Løvig, der har været adm. direktør for BoligPortal siden 2010.

– Allerede da vi ansatte Anders Hyldborg hos BoligPortal, havde vi øje for hans potentiale til at overtage det fulde ansvar for forretningen. Tiden er nu den rette til at give Anders Hyldborg nøglerne til BoligPortal, og jeg ser frem til nu at kunne dedikere al min tid til at eksekvere og videreudvikle koncernens samlede onlineaktiviteter i North Media Online, siger Henrik Løvig.

Anders Hyldborg har selv været CCO i virksomheden siden 2015 og har mere end 10 års erfaring med onlinemarkedspladser, onlineforretningsudvikling og ledelse.

– Jeg er glad for den tillid, der er vist mig og glæder mig til at udvide min rolle i at gøre BoligPortal endnu mere succesfuld. BoligPortal er en fantastisk spændende virksomhed med en masse muligheder, som jeg glæder mig til at realisere i samarbejde med de dygtige medarbejdere, siger Anders Hyldborg.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder