RED Property Advisers sidder i forvejen på en god del af transaktionsmarkedet i Danmark. Her Danske Bank i Ejby, der blev solgt ved årsskfitet.

Wihlborgs køber Danske Bank-ejendomme i Glostrup og Høje-Taastrup

Wihlborgs Fastigheter har købt to ejendomme af Danske Bank for 800 millioner kr.

De to ejendomme i Glostrup og Høje-Taastrup er på henholdsvis 50.000 kvm. og 60.000 kvm. og Danske Bank har indgået en 10-årig lejekontrakt i begge ejendomme, hvilket vil give Wihlborgs et årligt forventet driftsoverskud på 52 millioner kr.

˗ Det danske marked og særligt København har i dag – efter nogle hårde år – et interessant udviklingspotentiale. Vi er vel etablerede i regionen og som den største ejendomsbesidder på den svenske side af Øresund er det naturligt for os at forstærke og øge vores position i København, siger VD Anders Jarl, Wihlborgs Fastigheter.

Wihlborgs har en ejendomsportefølje på 174.000 kvm. i Herlev og Ballerup, som nu bliver yderligere øget med 110.000 kvm. i Høje-Taastrup och Glostrup.

RED Property Advisers har været mægler og rådgiver for Danske Bank på de to ejendomme og altså nu fundet køberen.

Danske Bank har igennem de seneste måneder solgt ud af sine domicilejendomme. Endnu er en køber af en af de vigtigste og mest værdifulde ejendomme, hovedsædet på Kgs. Nytorv i København, dog ikke offentliggjort.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder