MAQS i Danmark hedder nu Njord

Den opdeling af virksomheden i to dele, som advokat-virksomheden MAQS annoncerede i juni 2014, er effektueret.

Fremover vil MAQS kun være navnet på det svenske advokatfirma, mens det danske firma vil fortsætte sin virksomhed sammen med de tre baltiske kontorer under navnet Njord.

Njord-navnet er valgt for sin rene nordisk lyd, og fordi det er kort og præcist – samt gang­bart på alle hovedsprog. Njord er den gud fra den nordiske mytologi, som er forbundet med handel, velstand og søfart.

Efter opsplitningen vil de svenske kontorer vil fokusere på deres position i Sverige og på at fortsætte udviklingen af deres internationale praksis, mens de danske, estiske, lettiske og litauenske kontorer vil fortsætte den nordiske/baltiske strategi – med en global approach – i Njord.

Opdelingen får ingen konsekvenser for selskabets klienter. De svenske og danske firmaer fortsætter uændret og vil være organiserede på samme måde som før.

MAQS har nu kontorer i Stockholm, Gøteborg og Malmø.

Find MAQS på www.maqs.com

Njord har nu kontorer i Aarhus, København, Riga, Tallinn og Vilnius.

Find Njord på www.njordlaw.com

Billede: Managing Partner Lars Lokdam, Njord. Foto: Njord.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder