Danica vil udvide Slotsarkaderne i Hillerød

Danica Ejendomme har købt ejendommen Slotsgade 25 af den lokale investor Peter Svendsen, som også driver tømrer- og snedkerfirmaet Allan Svendsen & Søn.

Danica vil udnytte ejendommen til at udvide Slotsarkaderne med et betydeligt areal til butikker samt et mindre antal boliger.

– Vi er allerede i en positiv dialog med Hillerød Kommune om den nærmere udformning af projektet, ligesom vi har konkrete forhandlinger med forskellige lejere om de spændende butikslokaler, som vi kan skabe i denne del af centeret. Der kommer også et mindre antal boliger, som vi er sikre på vil være attraktive for et stort antal personer, siger ejendomsdirektør Peter Mering, Danica ejendomme.

Handelen er formidlet af Jan Kristensen, indehaver af Kristensen Consulting, som har repræsenteret sælger.

Estate Media afholder den 6. november konferencen ‘Optimering og vurdering af ejendomme – Sådan værdiansættes en ejendom korrekt’. Bliv klar til årsregnskabet og skab værdi med rigtige vurderinger og målinger.

Læs mere om konferencen og tilmelding her

Billede: Sådan kommer fremtidens Slotsarkader i Hillerød til at se ud. Illustration: Kullegaard Arkitekter.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder