HHM har netop afleveret Møbelfabrikken i Søborg med 183 boliger for Dades. Byggeriet er udført i totalentreprise sammen med Sweco Architects og Sweco Danmark. Foto: HHM
HHM har netop afleveret Møbelfabrikken i Søborg med 183 boliger til Dades. Byggeriet er udført i totalentreprise sammen med Sweco Architects og Sweco Danmark. Foto: HHM

Hillerød-entreprenør forventer ny rekordomsætning i 2020

Entreprenørvirksomheden HHM med base i Hillerød kommer ud af 2019 med fremgang. Det sker med rekordhøj omsætning og fremgang over hele linjen. Fremgangen tilskrives et godt internt og eksternt samarbejde.

Forventningerne til regnskabsåret 2019 er blevet indfriet i HHM, der i 2019 fik en rekordomsætning på 784 millioner kr. og et resultat før skat på 29 millioner kr. mod 18 millioner kr. året før. Omsætningen for 2019 er en stigning på 173 millioner kr. i forhold til 2018.

I 2019 satte HHM flere store byggerier i gang for blandt andet udviklingsselskabet Carlsberg Byen, Dades, Ikano Bolig, ELF Development og Skanska. Alle projekterne er baseret på samarbejdsmodellen om tidlig inddragelse af byggeriets parter, og HHM er tilfreds med modellen, fordi den blandt andet mindsker risikoen for fejl i byggeprocessen, optimerer det samlede projekts økonomi og giver et højere kvalitetsniveau.

Det ses blandt andet i virksomhedens overskudsgrad, der i 2019 steg til 3,7 procent fra 3,0 procent i 2018.

– Vi arbejder hvert år intensivt på at kunne positionere os blandt de førende i byggebranchen målt på parametrene: Tid, mangler ved afleveringen, arbejdsmiljø og kundetilfredshed. Det er en integreret del af vores strategi, og vi bliver løbende evalueret på de fire parametre, forklarer adm. direktør og ejer Svend Pedersen, HHM.

Han forventer, at omsætningen og overskudsgraden for 2020 lander på samme niveau som i 2019.

Seneste årsregnskaber – HHM

Kilde og tabel: HHM A/S’ årsrapport 2019

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder