Fra venstre ses Rikke Hoffensetz Andresen, partner og bestyrelsesmedlem i Advokatfirmaet Poul Schmith (siddende), Camilla Sverdlin-Højer, juridisk chef i Domea.dk, Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk (stående) og Henrik Meden, advokat i Advokatfirmaet Poul Schmith. Foto: Jacob Ljørring

Domea.dk og Kammeradvokaten indgår partnerskab

Den almene bygge- og boligadministration Domea.dk og Advokatfirmaet Poul Schmith har indgået et samarbejde om at levere juridisk rådgivning til almene boligorganisationer i hele landet. Partnerskabet kommer som en reaktion på, at stadig flere boligorganisationer efterspørger professionel juridisk bistand og rådgivning.

For Domea.dk’s vedkommende er det desuden en konkret udløber af en ny virksomhedsstrategi, der i højere grad tager udgangspunkt i at levere rådgivning og konsulentydelser til kunderne. For kunderne betyder det, at de får adgang til et full-service-advokathus, adgang til en branchespecifik juridisk rådgivning og adgang til digitale Legal Tech-løsninger.

– Det er faktisk relativt enkelt. Vi ønsker at styrke de rådgivningskompetencer, vi tilbyder vores kunder – det gælder ikke mindst på det juridiske område, hvor vores kunder i stigende grad efterspørger professionel bistand og rådgivning. Som kunde er det afgørende, at man er trygt forvisset om, at vi altid kan løfte opgaven. Og med det nye partnerskab vil vi sikre, at vi altid har både kapaciteten og kompetencerne til at levere den bedste rådgivning til vores kunder, siger adm. direktør Thomas Holluf Nielsen, Domea.dk.

Advokatfirmaet Poul Schmith har langvarig erfaring med juridisk rådgivning i den almene sektor og er desuden statens primære advokat i en lang række sager.

– Vi kan se, at flere og flere boligorganisationer efterspørger juridisk ad hoc-bistand med specialistviden inden for et bredt spektrum af juridiske discipliner. Men vi ser også en efterspørgsel på Legal Tech-løsninger, som kan understøtte den løbende procesoptimering og effektivisering i de enkelte boligorganisationer, siger Rikke Hoffensetz Andresen, partner og bestyrelsesmedlem i Advokatfirmaet Poul Schmith.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder