Poul Rasmussen er genvalgt som formand for Domea.dk. Foto: Jacob Ljørring

Poul Rasmussen genvalgt som formand i Domea.dk

Poul Rasmussen er blevet genvalgt som formand for Domea.dk’s bestyrelse. Det skete på Hotel Nyborg Strand, hvor Domea.dk’s årlige repræsentantskabsmøde blev afholdt.

Poul Rasmussen har været formand for en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer siden december 2017, hvor han på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde blev valgt som formand, da den hidtidige formand trak sig. Indtil da var han næstformand.

Ved samme lejlighed blev Svend Overgaard genvalgt som næstformand. Han er valgt for en toårig periode, mens formanden, Poul Rasmussen, er valgt for et år.

– Jeg er utrolig glad for den opbakning, der er til vores arbejde i bestyrelsen til at gøre Domea.dk klar til fremtiden. Det viser med al tydelighed, at vi er på rette spor. Derfor er jeg stolt over, at repræsentantskabet har vist mig tilliden og genvalgt mig til formand, siger Poul Rasmussen, der bor i Vordingborg, hvor han er afdelingsformand i Kirsebærplantagen og næstformand i Boligselskabet Domea Vordingborg.

Boligselskabet Domea Vordingborg er en de cirka 90 boligselskaber, der er fuld- eller forretningskunde hos Domea.dk. I alt ejer Domea.dk’s kunder ca. 60.000 almene boliger.

Ud over Poul Rasmussen og Svend Overgaard var en række andre bestyrelsesmedlemmer på valg. Domea.dks bestyrelse består af 15 medlemmer.

Læs også Poul Rasmussen er ny formand for Domea.dk

Læs også Domea.dk’s formand trækker sig fra bestyrelsen





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder