Colliers’ nye hovedkontor i Toldbodgade 3 i København K. Foto: Colliers

Colliers får nyt dansk hovedkontor

Colliers International Danmark får til sommer nyt hovedkontor.

Det sker, når landets største erhvervsmæglervirksomhed til juni flytter få hundrede meter fra Palægade til Toldbodgade 33 nær Amalienborg.

Når Colliers har valgt at flytte, er det ikke kun på grund af pladsmangel.

– Vi har et ønske om at indrette os på en helt ny måde for at kunne høste de fordele, der er ved at have så mange højt specialiserede medarbejdere samlet på én lokation. Vi sidder i dag i alt for mange små rum, der ikke giver optimale rammer for samarbejde og videndeling, siger adm. direktør og partner Peter Winther, Colliers International Danmark.

Colliers i Danmark har i alt 150 medarbejdere fordelt på fem lokationer. 65 medarbejdere arbejder i København, hvor de nu kan se frem til at flytte til nyrenoverede lokaler i en af Københavns smukke gamle ejendomme, stadig med beliggenhed i indre by. Men også kundernes behov har haft indflydelse på valget af det nye domicil ejet af pensionsselskabet Velliv.

– Vores kunder foretrækker en placering i centrum og har været glade for at komme i Palægade, så briefingen til vores Corporate Solutions-team lød, at de skulle finde noget i nærheden, hvor Colliers kan udnytte aktivitetsbaserede arbejdspladser i et attraktivt miljø med ’højt til loftet’. I de nye lokaler vil vi blandt andet indrette et imødekommende loungeområde, hvor kunder og medarbejdere kan holde formelle og uformelle møder. Vi vil også åbne op for muligheden for, at kunderne kan sidde og arbejde hos os, før eller efter møder. Dette forventer vi vil være særligt attraktivt for vores mange internationale kunder, siger Peter Winther.

Colliers er ved at lægge sidste hånd på virksomhedens årlige markedsrapport, der blandt andet viser, at kontorejendomme blev årets vindere i 2019. Kontorejendomme var meget efterspurgte – så efterspurgte, at udbuddet ikke kunne følge med, hverken på leje- eller investeringsmarkedet.

Lejemålet Toldbodgade 33 skal nu gennemgå en større renovering, så Colliers i juni kan flytte ind i et moderne kontordomicil.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder