Ingvar Sejr Hansen. Foto: By & Havn

Ingvar Sejr Hansen ny udviklings- og salgsdirektør i By & Havn

By & Havn ansætter Ingvar Sejr Hansen som ny udviklings- og salgsdirektør. Han afløser Michael Soetmann, som går på pension efter sommerferien.

Som udviklings- og salgsdirektør for By & Havn skal Ingvar Sejr Hansen stå i spidsen for byudviklingen i Nordhavn og Ørestad og gennemføre udviklingen af Stejlepladsen, Vejlands Kvarter og projektet Lynetteholm.

Michael Soetmann. Foto: By & Havn
Michael Soetmann. Foto: By & Havn

Ingvar Sejr Hansen har lang erfaring med udviklingsplaner og byggeri fra sine tidligere ansættelser som planchef i Københavns Kommune (2010-2017) og senest som vicedirektør for By-, Kultur- og Miljøområdet i Frederiksberg Kommune.

– Jeg kender Ingvar Sejr Hansen fra tidligere som dygtig og kompetent. Han vil med sin ledererfaring kunne stå i spidsen for By & Havns byudvikling og lede arbejdet med sikker hånd. Det er nødvendigt netop nu, hvor der stilles større krav til arealudvikling end nogensinde før. Vi skal kunne levere på alle parametre – både i forhold til bæredygtighed, fællesskaber og byrum, samtidig med at vi når vores økonomiske målsætninger. Det kan Ingvar være med til at sikre, siger adm. direktør Anne Skovbro, By & Havn.

Led i generationsskifte
Den nye udviklings- og salgsdirektør glæder sig til at arbejde med udviklingen af de største byudviklingsprojekter i København igen:

– Jeg har tidligere arbejdet med Københavns store byudviklingsområder som repræsentant for planmyndigheden. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med Københavns byudvikling nu som repræsentant for bygherren. Derudover er jeg utrolig glad for at skulle være med til at udvikle Københavns fremtidige byområder, hvor barren for bæredygtighed og moderne infrastruktur er sat utroligt højt.

Med ansættelsen af Ingvar Sejr Hansen fortsætter det generationsskifte, som er i gang i By & Havn, og som blandt andet har betydet, at Anne Skovbro er blevet ansat som adm. direktør i selskabet.

Ingvar Sejr Hansen tiltræder sin stilling 1. februar.

Udviklingsselskabet By & Havn ejes 95 procent af Københavns Kommune og 5 procent af Staten. Selskabet udvikler nye områder i København og driver Københavns Havn.

CV – Ingvar Sejr Hansen

  • 2020: Udviklings- og salgsdirektør, By & Havn
  • 2017-2020: Vicedirektør, By, Kultur & Miljø, Frederiksberg Kommune
  • 2010-2017: Planchef, Københavns Kommune




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder