Kalvebod Brygge 35. Foto: Newsec
Kalvebod Brygge 35. Foto: Newsec

Dades lander 5.600 kvm stor udlejningsaftale med Wework

Dades, som er et af Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber, har landet en 5.600 kvm stor udlejningsaftale med den amerikanske udbyder af kontorfællesskaber Wework.

Newsec har på vegne af Dades været med til at lande aftalen omkring Kalvebod Brygge 35. Ejendommen bliver den amerikanske kontorhotelkædes anden lokation i København. Den 5.600 kvm store domicilejendom er ejet af Dades og administreret af Newsec, der som nævnt også står bag udlejningen.

Newsec Property Asset Management anbefalede Dades at genudleje ejendommen som domicillejemål, da Bygningsstyrelsen fraflyttede lejemålet tidligere i år.

Dades tror på løft af Kalvebod Brygge
– Vi er yderst tilfredse med den aftale, som Newsec har hjulpet med at få i hus med WeWork. Det er naturligt, at der altid vil være udfordringer ved at udleje en ejendom på 5.600 kvm, men den endelige aftale var værd at vente på, siger Niels-Peter Edvardsen, ejendomsdirektør i Dades, der også ejer bygningerne Glaskuben og Krystallen på Kalvebod Brygge.

Lejekontrakten med Wework trådte i kraft per 1. september.

Kalvebod Brygge 35 er opført i 1997 og har ud over Bygningsstyrelsen huset den danske spiludvikler IO Interactive. Det næste halve år går en indvendig ombygning og indretning i gang, så Wework til næste år kan byde startups og veletablerede virksomheder velkomne.

– Vi er overbevist om, at et moderne og inspirerende kontorhotel kan være med til at gøre området endnu mere attraktivt og skubbe til den positive udvikling på Kalvebod Brygge, hvilket vi har arbejdet med de seneste år med Kalvebod Bølge, caféen Green Island og nyåbnet badezone i Københavns Havn, siger Niels-Peter Edvardsen.

Wework rykker også ind på 7.500 kvm i Kødbyen
Wework kom ind på det danske marked, da selskabet i løbet af sommeren fandt sin første kontorplacering i Danmark, nemlig på Skelbækgade 2-4 i Kødbyen på Vesterbro i København, som selskabet planlægger at åbne i midten af 2020. Her er der tale om et lejemål på 7.500 kvm.

Læs mere i Wework åbner første lokation i Danmark i København V

Wework rykkede ind på det nordiske marked, da selskabet i juni åbnede kontor i Stockholm. De seneste tal fra Newsec Property Outlook viser, at København er den by i Norden, der har det næststørste antal af coworking spaces, og at Stockholm indtager førstepladsen.

Læs også Fra ISS til Wework: Vi skal hele tiden være på forkant inden for proptech

Læs også Fokus Asset Management: Ny Wework-lokation kunne være blevet hotel (+)

Læs også Hotelkæde vil være markedsledende indenfor coworking

Læs også Verdens hurtigst ekspanderende kontorfællesskab: Vi kommer snart

Læs også Fleksible udlejere er en mangelvare





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder