Horsens. Foto: AP Pension

KFC bliver lejer i AP Pensions store udviklingsprojekt i Horsens

KFC har indgået lejekontrakt med AP Pension, som betyder, at den amerikanske fastfoodkæde rykker ind i AP Pensions store udviklingsprojekt centralt i Horsens. Et projekt, som står færdigt i 2020. Udover en række lejeboliger kommer flere spisesteder i den nye bydel, der har fået navnet Lilli Gyldenkildes Torv.

– Vi er glade for, at KFC kan se de fordele, der er ved at blive en del af den nye bydel i Horsens. Med KFC, som en del af den nye bydel, kan vi tilbyde borgerne en lang række forskellige muligheder. De muligheder kommer ikke kun borgerne i lokalområdet til gode. For aftalen med KFC sikrer ligeledes gode afkast til alle vores kunder, siger adm. direktør Peter Olsson, AP Ejendomme.

Peter Olsson ser frem til, at beboere, butikker og spisesteder indtager den nye bydel i løbet af næste år:

– Vi oplever en enorm interesse fra både borgere og erhvervslivet, hvilket bekræfter os i, at det er et særdeles attraktivt projekt, vi udvikler i Horsens. Den store interesse gør, at vi glæder os til at slå dørene op til et levende og aktivt torv med boliger, butikker og spisesteder. Vi er stolte over den store interesse og ser frem til det fortsatte samarbejde i området.

Seneste nyheder om udlejning

Advokatfirma med speciale i fast ejendom flytter til Carlsberg Byen

Gefion indgår aftale med hotelkæde nær Københavns Lufthavn

Høje lejepriser presser ejere af små og mindre butikker (+)

Stor interesse kan fremskyde anden etape af Munkebjerg Business Park (+)

Nationalbanken lejer sig ind på 20.000 kvm i Pier47





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder