Berlin. Foto: Wikipedia

Ny kontorejendomsfond på vej efter tysk succes

Det er gået stærkt det seneste år for Kristensen Properties, som er i gang med at sælge de sidste ejendomme i deres kontorejendomsfond med tyske kontorejendomme. Siden 2006 har fonden Kristensen Partners givet investorerne et afkast på 11 procent gennemsnitligt, skriver Børsen.

Der er gennem årene indbetalt 450 millioner kr., og det beløb er mere end returneret. Dertil kommer salget af ejendommene for 1 milliard kr. Dermed er egenkapitalen kommet tre gange igen.

Nu vil Kristensen Properties gerne lave en ny fond, der har en kapacitet til indkøb på 3 milliarder kr. – halvdelen skal skydes ind, den anden halvdel lånes.

– Vi køber noget, som har potentiale til at blive bedre, så der kan tilføres værdi. Jeg tror ikke, at man kan få investorer til at give tilsagn om kapital til investering, hvis det er noget, som er fuldstændig færdigt, siger adm. direktør, Kent Hoeg Sørensen.

Læs også Her er lejepriserne på lager- og produktionslokaler steget med 18 procent på et år

Læs også Peter Winther og Jesper Norgart: Optimeringer giver flere tomme kontorkvadratmeter

Læs også Investorer forventer fortsat god, men faldende kontorefterspørgsel i hovedstaden (+)

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder