Morten Jensen og Peter Mahony (tv), Newsec Advisory.
Morten Jensen og Peter Mahony (til højre), Newsec Advisory

Newsec Advisory køber CC Property

Newsec Advisory har købt aktiviteterne i erhvervsmæglerfirmaet CC Property. CC Propertys ni medarbejdere med partnere bliver en del af Newsec Advisory.

Overtagelsen af aktiviteterne er næste skridt i Newsec Advisorys langsigtede strategi om at styrke sin position på det danske og nordiske marked. Samtidig sker det for at imødekomme udviklingen, hvor kunderne i stigende grad efterspørger en bred palette af specialistkompetencer hos branchens rådgivningsvirksomheder.

– Med CC Property ombord får vi udbygget vores fundament med stærke kompetencer og erfaringer. Vi får styrket vores specialiserede rådgivning og den dybe markedsindsigt, som kunderne efterspørger, og jeg er overbevist om, at vores erhvervelse af aktiviteterne i CC Property vil skabe de synergier, der sikrer, at vi får det maksimale ud af vores fælles ekspertiser og stærke relationer til kunderne, siger adm. direktør i Newsec Advisory, Morten Jensen.

Mens Newsec er kendt for at være stærke på udlejning har CC Property gjort sig bemærket blandt andet via en række transaktioner.

– Vi kommer sammen med vores nye kolleger til blandt andet at satse yderligere på rådgivning om ejendomsudvikling, offentlige kunder og udlejning af kontorer og erhvervsejendomme, hvor både CC Property og Newsec Advisory i dag står stærkt. Jeg er sikker på, at vi har fundet det helt rigtige match, og at erhvervelsen bliver en gevinst for Newsec Advisory på det danske marked. Samtidig vil det bidrage til, at vi i Norden får styrket Newsecs position som den største og førende nordiske ejendomsrådgiver, siger Morten Jensen.

Adm. direktør i CC Property, Peter Mahony, der stiftede CC Property, ser frem til, at virksomheden og dens medarbejdere, der blandt andet tæller tidligere TopDanmark Ejendomme-direktør Birger Grubbe, nu bliver en del af Newsec Advisory og til at tage det bedste fra begge virksomheder. Peter Mahony kom fra Colliers, da han i 2013 blev selvstændig.

– Med vores stærke netværk, ekspertise og årelange erfaring kan vi bidrage positivt til udviklingen af Newsec Advisory. Der er ingen tvivl om, at vi sammen vil åbne op for udvidelse og udvikling af forretningsområder, og her komplementerer vi hinanden godt med vores forskellige erfaringer. Vi glæder os utrolig meget til at blive en del af Newsec Advisory, siger Peter Mahony.

Peter Mahony, Birger Grubbe, Henrik Lumholdt og Lars Westall bliver nye partnere i Newsec Advisory. Morten Jensen og Brian Tretow-Loof vil fortsat udgøre den daglige ledelse i Newsec Advisory.

Læs også Peter Mahoney: – Vi snakkede også med andre end Newsec (+)

Læs også Newsec: – CC Property skal give os erfaringen tilbage

Læs også Konkurrerende mæglere går sammen om salg af 180.000 kvm byggeretter

Læs også CC Property træder ind i international alliance





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder