Züblin mister 145 millioner kr. på Mærsk Tårnet

På grund af tabet af en dyr voldgiftssag noterer Züblin sig et stort underskud for 2018. Züblin fik et underskud på 191 millioner kr. ud af en omsætning på 537 millioner kr., hvoraf sagen, der omhandler Mærsk Tårnet, kostede virksomheden 145 millioner kr. Det skriver Børsen.

Det er Bygningsstyrelsen, der har anlagt og altså vundet sagen om Mærsk Tårnet, hvor Københavns Universitet er lejer. KU har selv anlagt to voldgiftsager mod Bygningsstyrelsen. Kun KU vil udtale sig om den konkrete sag.

– Vi synes, det er godt, at Bygningsstyrelsen i det her tilfælde varetager sit ansvar som bygningsherre på en god og ansvarlig måde. Forventeligt må det også have en positiv indvirkning på de andre voldgiftssager, der må være mellem KU og Bygningsstyrelsen, fordi udfordringen så er blevet det mindre, siger siger vicedirektør for KU’s Campus Service, Uffe Gebauer Thomsen, til Børsen.

Breaking: Apcoa Parking køber Onepark (+)

Læs også Mærsk Tårnet vinder tredje pris på en uge

Læs også Bygningsstyrelsen suspenderer 8 medarbejdere efter uregelmæssigheder

Læs også Per Aarsleff går i gang med milliardbyggeri efter forsinkelse





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder