Pensiondanmark køber Nordhavn-grund og opfører domicil til DFDS

Pensiondanmark køber grunden ’Erhvervsbåndet’ på Marmorvej af By & Havn og opfører Dfds nye domicilejendom på ca. 12.500 kvm, der bliver bæredygtighedscertificeret efter DGNB-standarden i kategorien Guld. Bygningen ventes klar til indflytning ved udgangen af 2021.

Det er PLH Arkitekter, der atter skal tegne et nyt domicilbyggeri i Nordhavn. Arkitektvirksomheden vandt også opførelsen af Nykredits og AP Pensions hovedkvarterer på Nordhavn tidligere i år.

– DFDS er vokset meget, og har behov for at kunne samle hovedkontorsmedarbejderne på én adresse. Samtidig ser vi frem til at kunne flytte ind i et helt nyt hovedkontor, der giver de bedst mulige rammer for en god og inspirerende arbejdsdag og med sine mange faciliteter gør det let at kombinere arbejdsdagen med sport og bevægelse. De særdeles attraktive fysiske rammer vil også være en stor fordel ved rekruttering af nye medarbejdere, siger adm. direktør i DFDS, Torben Carlsen.

Domicilejendommen bliver et fleksibelt, bæredygtigt byggeri med fokus på indeklima, der omfatter stueetage til 5. sal samt kælder. Faciliteterne kommer til at omfatte kontorer, auditorium/multirum, kantine, mødelokaler, omklædning, fitness, parkering og cykelparkering i konstruktion samt cykel på terræn. Herudover etableres der mindre terrasser i hhv. stue, 4. og 5. sal. Der er knyttet en yderligere byggeret til grunden.

Areal: Kontor ca. 12.500 kvm og ca. 1.000 kvm kælder. Herudover etableres bil- og cykelparkering i konstruktion.
Huset er designet til 700 medarbejdere.
Lejer: DFDS
Placering: ’Erhvervsbåndet’ på Marmorvej, 2100 København Ø,
Arkitekt: PLH Arkitekter
Forventet indflytning: ultimo 2021
Bæredygtighedscertificering: DGNB i kategorien Guld.

Læs også PLH Arkitekter skal tegne 50.000 kvm. hovedkvarter for AP Pension og Nykredit

Læs også NCC skal bygge ø med 233 boliger til 1,1 milliard kr.

Læs også By & Havn sælger Nordhavn-grund til AP Pension (+)

Læs også By & Havn skal have ny direktør – Jurist skal være salgschef





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder