Dansk Boligbyg udvider domicil med 2.500 etagemeter

Dansk Boligbyg har haft domicil i Horsens siden 2008, og har som følge af konstant vækst længe haft brug for mere plads. Tirsdag var der så første spadestik til udvidelsen af virksomhedens domicil. Søsterselskabet Base Erhverv er entreprenør på projektet som fylder 790 kvadratmeter, svarende til godt 2.500 etagemeter.

Når byggeriet er færdigt i 2020, vil domicilet på Erhvervsbyvej bestå af to enslignende bygninger i tre etager, der er forbundet af en mellembygning, som skal indeholde foyer i stueetagen og mødelokaler på de øvrige etager.

Dansk Boligbyg forbliver på 2. sal i den nuværende bygning, mens søsterselskaberne Base Erhverv og Ejendomsudviklingsselskabet Danmark får kontorer i den nye bygning.

Virksomheden Itelligence, der i dag lejer hele førstesalen i den nuværende bygning, får fordoblet sit kontorareal, idet virksomheden også indretter sig på hele førstesalen i den nye bygning.

Også Vangsoe-Gruppen indretter sig i den nye bygning, ligesom der forhandles med flere mulige nye lejere til kontorarealer i stueetagen.

Læs også: Vækst i life-science skal drive trecifret millioninvestering i 18.000 kvm flerbrugerejendom

Læs også: MOE får flere 3.500 kvm mere at boltre sig på i Buddinge

Læs også: Peter Winther og Jesper Norgart: Optimeringer giver flere tomme kontorkvadratmeter

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder